Programma

Uitgezonderd. Theater!: De wijkagenten

donderdag 30 maart 2017 - 20:00

Het leven zoals het is… op de planken!

Meer info

De 3 wijzen/De 3 grijzen

vrijdag 31 maart 2017 - 20:00

De 3 Wijzen was in de jaren ‘90 dé wekelijkse topquiz van de toenmalige BRT(N). Bovendien was het geen studioprogramma. De 3 Wijzen reisde het Vlaamse land rond voor opnames in culturele centra en feestzalen. Deze onvergetelijke avond amusement komt vandaag opnieuw naar jou toe.

Meer info

De Mottegalm goes Jazzy met Jan Muës en Els Artois

zaterdag 01 april 2017 - 20:00

Samen met Jan Muës en zangeres Els Artois brengt Koninklijke Fanfare De Mottegalm een gevarieerd programma met vooral jazzmuziek.

Meer info

Bram Weijters & Chad McCullough Duo: In Concert

zondag 02 april 2017 - 11:00

De Belgische pianist Bram Weijters en de Amerikaanse trompettist Chad McCullough hebben een unieke band opgebouwd tijdens de muzikale omzwervingen met hun bejubelde kwartet. Daarnaast vormen de heren echter ook een intiem en eigentijds duo van trompet en toetsen. Daarbij focussen ze op subtiel samenspel, een warme, volle samenklank, sfeervolle, geladen composities en het avontuur van improvisatie.

Meer info

Vlaams Muziek Theater: De lustige boer

vrijdag 07 april 2017 - 20:00

Voor de eerste keer in haar bestaan programmeert het Vlaams Muziek Theater De lustige boer van Leo Fall. Deze operette uit 1907 gaat over hoe de rijken naar de armen kijken. Een verhaal dat ook nu nog actueel is, maar waar op het einde de les hetzelfde is: wij zijn allemaal gelijk.

Meer info

Laatste nieuws

Het allerlaatste concert van Miek & Roel, op 18 maart exclusief in den egger!

In 1967 verschijnt de eerste lp van Miek & Roel, 'Je kan nooit weten' met Roland Van Campenhout. De rest is geschiedenis: vele liedjes, lp's en cd's volgden. Nu, 50 jaar later, verschijnt hun overzichtsplaat '50' en nemen Miek en Roel muzikaal afscheid van hun publiek. Op zaterdag 18 maart om 20u staan ze voor de allerlaatste keer op de planken, in den egger. Een niet te missen stukje vaderlandse muziekgeschiedenis dus!

Meer info

Cadeautip: de eggercheque

De ideale cadeautip: de eggercheque! Kies zelf de waarde (in schijven van € 5) en laat de ontvanger de bon inruilen voor een voorstelling naar keuze uit ons programma. De cheques zijn ook geldig voor volgend seizoen.

Meer info
Alle nieuwsberichten