Familie

Tal en Thee: Boom

zondag 05 maart 2017 - 14:00
zondag 05 maart 2017 - 15:00
zondag 05 maart 2017 - 16:00

Boom is een warm nest in een spannend bos. Genereus in beeld en muziek. Met mechaniekjes en de klank van blad, tak en eik.

Zonder woorden vertelt Boom een verhaal over een jonge vogel die de vlucht naar het zuiden mist. Op de tonen van doedelzak, sopraansax en diatonische accordeon gaan de seizoenen voorbij.

Boom houdt het midden tussen een intiem concert en een theatervoorstelling.

De live muziek is van Naragonia. De animatiefilm werd getekend door Sofie Vandenabeele.

Meer info

Ida van Dril & Michiel Schreuders: Joris en de draak

zondag 05 maart 2017 - 15:00

Er was eens een rijk en blij volk met een machtige koning. Op een dag viel er een grote schaduw over het land. Een draak maakte een einde aan al dat geluk. Zolang hij schapen kreeg, vrat de draak de mensen niet. Maar wat als de schapen op zijn? En de koning riep:“Wie redt mijn volk? Wie bevrijdt het land? Wie verslaat de draak?” Joris. De kleine Joris. Maar hoe? Wanneer versloeg jij voor het laatst een draak in jezelf? Zit er een Joris in jou?

Meer info

Skroetsj
Deu Sjevoo

zaterdag 19 december 2015 - 15:00

Geert Beullens en Johan De Kort, bekend van de Pietje Puk-voorstellingen, bewerkten het wereldbekende kerstverhaal A Christmas Carol van Charles Dickens. Het verhaal van de bekende gierigaard en Kerstmishater Ebenezer Scrooge. 

Skroetsj is een kerstmusical met veel kerstbomen, kalkoenen, kinderen die kerstliedjes zingen, klinken die kunnen praten en ook een appelblauwzeegroene giraf.

Meer info

Cirk Publiek

zondag 27 september 2015 -
13:30 tot 17:00

GC den egger wordt een echte circusschool. ‘Cirk Publiek’ biedt een verrassende namiddag met acrobatische toeren, workshops, muziek, fijne acts, een vleugje nostalgie, humor voor jong en oud. Kortom, een echte familiedag dicht bij huis!

Wat staat er op het programma? Tussen 13.30 u. en 16.30 u. kan je deelnemen aan:

Meer info

De Piepkes betogen
De Piepkes

zondag 27 september 2015 - 15:00

Twee jaar geleden trokken de Piepkes een blik verse liedjes open. Dat er na een eerste blik vaak een tweede volgt hoeft geen betoog. Dat verse liedjes niet in blik thuishoren vraagt daarentegen misschien wel een betoging.

Betogen is een recht en goed betogen is een kunst. In Afrika dansen de mensen tijdens het betogen. Een betoging is soms een optocht, feestelijk en luid, maar ook een bijeenkomst met toespraken én liedjes én lawaai. Een soort van carnaval voor het goede doel. Er zijn heel veel redenen om te betogen, zoals bijvoorbeeld het recht om raar te zijn.

Meer info