Programma

Thomas Janssens: De reuzendoder van Ernest Hemingway

donderdag 27 januari 2022 - 20:00

Om deze voorstelling bij te kunnen wonen is een geldig COVID Safe Ticket verplicht.

Wijziging castTom Van Bauwel, Ikram Alouad en Katelijne Verbeke nemen de plaats in van respectievelijk Geert Van Rampelberg, Clara Cleymans en Mieke De Groote. 

Meer info

Toneel Sint Pieter Testelt: Een fantastisch trouwfeest

vrijdag 28 januari 2022 - 20:00

Deze voorstelling wordt verplaatst naar november 2022. Alle ticketkopers zullen zo snel mogelijk bericht ontvangen met alle praktische info.

Een klucht van Robin Hawden in een regie van Johnny Larbi Khetouta.

Bill, die op trouwen staat, zet nog even met vrienden voor de laatste keer als vrijgezel de bloemetjes buiten. Maar het loopt uit de hand want de volgende morgen wordt hij wakker met een bult op zijn hoofd en een vreemde vrouw naast zich in bed.

Meer info

Stan Van Samang: Anders dan anders (WORDT UITGESTELD)

vrijdag 28 januari 2022 - 20:00

De tournee van Stan Van Samang wordt helaas uitgesteld. Wij zijn in overleg met zijn management volop op zoek naar een nieuwe datum in het voorjaar. Ticketkopers worden zo snel mogelijk persoonlijk op de hoogte gebracht zodra die vastligt.

Begin 2021 bracht Stan Van Samang zijn nieuwe, Engelstalige album Feel the Power uit. Om de release van dat gloednieuwe succesalbum te vieren, trekt hij de theaters in met de nieuwe indoorshow Anders dan anders.

Meer info

Laatste nieuws

CORONA-UPDATE i.v.m. voorstellingen in GC den egger

Update 21 januari:

Vanaf 28 januari wordt er voor publieksevenementen gewerkt met 3 barometers. Deze dienen als instrument voor het overlegcomité om versoepelingen of verstrengingen aan te kondigen. Er wordt gestart in code rood.

In code rood gelden volgende regels:

Meer info

'COVID Safe Ticket Plus': verplicht vanaf 18 november

Je kon er niet naast kijken, lezen, luisteren de afgelopen dagen: vanaf 1 november gelden er nieuwe coronamaatregelen. Concreet betekent dit dat iedereen vanaf 12 jaar en 2 maanden die een voorstelling van GC den egger bij wil wonen verplicht is om bij het binnenkomen zijn/haar COVID Safe Ticket (CST) te tonen, samen met een identiteitsbewijs. Bij het scannen van het CST worden geen gezondheidsgegevens gedeeld met den egger.

Meer info

Informatie voorstellingen GC den egger seizoen 2021-2022

Voorstellingen januari:

Na de schorsing door de Raad van State op 28 december van de sluiting van de cultuursector, bevestigde het Overlegcomité de heropening van de culturele sector. Binnenevenementen kunnen dus doorgaan, mits voldaan wordt aan volgende voorwaarden: enkel zitplaatsen, mondmasker verplicht, geldig CST (COVID Safe Ticket) en maximum 200 bezoekers.

Meer info
Alle nieuwsberichten