Laatste nieuws

Tijdelijke onderbreking ticketverkoop GC den egger

GC den egger draagt een optimale dienstverlening en klanttevredenheid hoog in het vaandel. Omwille van de technische problemen bij de start van de ticketverkoop en omdat we dit soort onaangename ervaringen in de toekomst willen vermijden, zullen we tijdens de zomermaanden overschakelen naar een ander ticketplatform dat zijn deugdelijkheid al meermaals bewezen heeft bij centra in de buurt.

Meer info
Alle nieuwsberichten

Programma

Fototentoonstelling Amava vzw

maandag 13 augustus 2018 - 09:00 tot 19:00

Dagelijks geopend bij activiteiten in den egger en tijdens de openingsuren van het secretariaat.

Amava is een organisatie die projecten ondersteunt in Zuid-Afrika, enerzijds met financiële steun en anderzijds door de inzet ter plaatse van vrijwilligers en stagiaires. Alle organisaties die zich inzetten voor de Zuid-Afrikaanse gemeenschap moeten het onderste uit de kan halen om hun werking verder te zetten en kunnen dus alle extra hulp goed gebruiken.

Meer info

High Voltage - AC/DC Tribute

vrijdag 24 augustus 2018 - 19:30

Een echte rock party in den egger, met als hoogtepunt een live optreden van High Voltage AC/DC tribute band. Deze band bestaat al verschillende jaren en is de officiële tribute band voor België van AC/DC

“This Belgian tribute-band,could replace AC/DC incognito that nobody would realize it” (HRM, oktober 2000)

For Those About To Rock, we salute you in den egger

Een organisatie van vzw Vriendenkring den Keizer.

Meer info

The Cavern Beatles: Straight from Liverpool!

zaterdag 22 september 2018 - 20:00

LAATSTE TICKETS!

The Cavern Beatles zijn dé tribute band van The Beatles. Niet alleen hun uiterlijk, maar ook hun stemmen en bewegingen lijken sprekend op die van de originele Fab Four. 

Daarnaast komen ze zonder uitzondering uit Liverpool, gestart in de beroemde club The Cavern waar The Beatles bekend werden. In een verbazingwekkende twee uur durende show, een perfecte live-imitatie van een Beatles-concert, komen alle bekende songs voorbij. 

Meer info