Laatste nieuws

Verlenging vervaldatum ruilcheques

Door het wegvallen van de voorstellingen door de coronacrisis en het uitstel van de start van de ticketverkoop van volgend seizoen, bent u misschien nog in het bezit van een ruilcheque die u niet meer kan gebruiken voor de aangegeven vervaldatum.

We hebben daarom deze data voor elke nog geldige cheque verlengd waardoor u deze nog zeker zal kunnen gebruiken na de start van de ticketverkoop voor seizoen 20-21.

Meer info

Programma en brochure 2020-2021

Onder normale omstandigheden zou de brochure voor het nieuwe eggerseizoen rond deze tijd beschikbaar zijn. We doen er uiteraard alles aan om ze zo snel mogelijk klaar te krijgen, maar het coronavirus heeft natuurlijk ook de agenda’s en plannen van veel artiesten overhoop gegooid. Hierdoor is het zowel voor hen als voor ons nog even puzzelen om jullie het best mogelijke programma voor te kunnen schotelen.

Het nieuwe programma zal, zodra die puzzel gelegd is, in eerste instantie ook online verschijnen in afwachting van de druk van de brochures.

Meer info

Start ticketverkoop seizoen 2020-2021

Terwijl corona ons dagelijks leven grondig overhoop haalt, weerhoudt dat ons er niet van om achter de schermen volop verder te werken aan de voorbereidingen van het nieuwe eggerprogramma van seizoen 2020-2021.

Maar zoals bij alles geldt: veiligheid boven alles. De gezondheid van ons trouwe publiek komt uiteraard op de eerste plaats, en daarom vinden we het door de omstandigheden niet aangewezen om zoals gewoonlijk half mei in verkoop te gaan. We kiezen er daarom ook voor om de start van de ticketverkoop voor het volgende seizoen nog even uit te stellen.

Meer info

Update: uitgestelde/afgelaste voorstellingen

Door de coronacrisis konden heel wat voorstellingen niet doorgaan. We hebben in eerste instantie gezocht naar alternatieve data, maar helaas bleek dat niet voor elke voorstelling mogelijk.

Voor de volgende voorstellingen hebben we een nieuwe datum gevonden (*):

Meer info
Alle nieuwsberichten

Programma

Film: Knives Out

woensdag 17 juni 2020 - 20:00

GEANNULEERD!

Meer info

Erik & Sanne: 30 jaar ‘Veel te mooi’

vrijdag 26 juni 2020 - 20:00

GEANNULEERD!

Op 12 maart 2020 zal het precies 30 jaar geleden zijn dat Erik & Sanne de klassieker Veel te mooi opnamen. Al beslisten ze zes jaar geleden om te stoppen met liveconcerten, de muziek was nooit ver weg. Achter de schermen bouwden ze mee aan de carrière van dochter Maartje. In stilte schreven ze tekst en muziek voor haar twee albums maar het bleef kriebelen om weer samen op het podium te staan.

Meer info

Vlaams Muziek Theater: Het land van de glimlach

vrijdag 04 september 2020 - 20:00

NIEUWE DATUM!

Meer info