Laatste nieuws

UPDATE Maatregelen tegen coronavirus Covid-19: wat houdt dit in voor GC den egger?

De burgemeester heeft beslist om alle evenementen van educatieve, culturele, maatschappelijke, feestelijke, folkloristische, sportieve en recreatieve aard in stadsgebouwen, op stadsterreinen en -domeinen af te gelasten tot en met 15 mei 2020. Het gaat hierbij zowel om evenementen van de stad en GC den egger, als van privépersonen, rechtspersonen en verenigingen. Met deze maatregel willen we de verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk vertragen. Bovendien scheppen we hiermee duidelijkheid voor onze inwoners en onze verenigingen.

Meer info
Alle nieuwsberichten

Programma

JazzCafé@denegger: Jan Muës Quartet WORDT UITGESTELD!

dinsdag 31 maart 2020 - 20:30

Door de maatregelen omtrent de verspreiding van het COVID-19-virus zijn alle (gast)voorstellingen in GC den egger tot nader order opgeschort. De organisator van het Jazzcafé@denegger zal het concert verplaatsen naar een latere datum en brengt jullie zo snel mogelijk op de hoogte van de nieuwe datum.

Meer info

Vlaams Muziek Theater: Het land van de glimlach GAAT NIET DOOR!

vrijdag 03 april 2020 - 20:00

Door de maatregelen omtrent de verspreiding van het COVID-19-virus zijn alle voorstellingen in GC den egger opgeschort. We proberen per voorstelling de best mogelijke oplossing te vinden: in het geval van verplaatsing naar een latere datum blijven de aangekochte tickets geldig. In geval van definitieve annulatie worden de tickets automatisch terugbetaald. Ticketkopers worden op de hoogte gebracht van zodra er meer duidelijkheid is.

Meer info

KF De Mottegalm: lenteconcert GEANNULEERD!

zaterdag 04 april 2020 - 20:00

Dit concert is omwille van de maatregelen omtrent de verspreiding van het COVID-19-virus geannuleerd door de organisator.

Fanfare-orkest De Mottegalm uit Rillaar organiseert op zaterdag 4 april haar jaarlijks lenteconcert onder leiding van Philip Gorts.  

Dit jaar zal er voor dit concert samengewerkt worden met Dunja Mees en Kirri Valvekens.

Meer info