Laatste nieuws

Onze wens voor het nieuwe jaar

Het was geen gemakkelijk jaar, dat moeten we jullie al lang niet meer vertellen. De ene voorstelling na de andere moest helaas afgeblazen worden, en activiteiten konden plots niet meer doorgaan. Het waren zware maanden, maar met het nieuwe jaar binnen handbereik durven we toch hopen op en uitkijken naar beterschap. Naar een jaar waarin we jullie weer mogen ontvangen en we samen al onze slechte herinneringen aan 2020 kunnen vergeten in de zetels van de rode of blauwe zaal.

Meer info

Extra coronamaatregelen: den egger tijdelijk gesloten

De federale regering en de regeringen van de deelstaten hebben op 30 oktober in het Overlegcomité beslist om over te gaan tot een verstrengde lockdown die geldt voor minstens zes weken. De strengere regels zijn nodig om de toenemende druk op onze ziekenhuizen een halt toe te roepen en de besmettingscurve zo snel en radicaal mogelijk om te buigen. Alle fysieke contacten moeten daarom zoveel mogelijk beperkt worden.

Meer info
Alle nieuwsberichten

Programma

Ekko & Jacques Stotzem: Kerkconcert Merodefestival

zaterdag 23 januari 2021 - 20:00

In samenwerking met Merodefestival. Programma  is onder voorbehoud van aangepaste coronamaatregelen. Voor de laatste info en tickets kan je terecht op https://kerk.merodefestival.be/

Het Merodefestival organiseert in het Merodegebied acht unieke kerkconcerten met muziek uit heel Europa.

In het kerkconcert in Zichem staat de Waalse virtuositeit centraal.

Meer info

Willy Sommers: Sommers of 69

zondag 24 januari 2021 - 15:00

GEANNULEERD

Omwille van COVID-19 is deze voorstelling geannuleerd door de organisator. Tickets zijn terugbetaald. Ticketkopers werden persoonlijk gecontacteerd.

Willy Sommers toert al vijf jaar met zijn programma Het Erfgoed van Willy Sommers, een programma dat na al die jaren nog steeds enorm aanslaat bij het publiek en waarvan het succes keer op keer bewijst dat de Vlaming het oude repertoire van Willy maar al te graag blijft omarmen.

Meer info

De Frivole Framboos: Wachten op Do Groot

woensdag 27 januari 2021 - 20:00

GEANNULEERD

Meer info

Comp.Marius: De Sunshine Boys

donderdag 28 januari 2021 - 20:00

UITGESTELD NAAR SEIZOEN 2021-2022

Twee oude komieken. Bijna een halve eeuw traden ze op als het komische duo De Sunshine Boys. Ze waren een levende legende. Maar toen hield de ene er mee op en ging bij de andere het licht uit. In een ultieme verzoeningspoging wordt de legendarische dokterssketch nog éénmaal gespeeld, live voor tv. En dan komt al het oude zeer terug naar boven.

Meer info