Print

Andere locaties

Naast de zalen bestaat de infrastructuur van den egger verder uit:

Een dubbele tentoonstellingsruimte

Onze beveiligde tentoonstellingsruimte, die bestaat uit twee boven elkaar gelegen galerijen, is de ideale locatie voor tentoonstellingen en beurzen allerhande.

Twee vergaderlokalen

Den egger herbergt twee vergaderlokalen. Deze vergaderruimtes zijn voorzien van een internetaansluiting en whiteboard en kunnen op eenvoudig verzoek voorzien worden van gekoelde frisdranken of koffie.
Vergaderlokaal 1 is de ideale vergaderruimte voor kleinere groepen tot 12 personen. 
Vergaderlokaal 2 kan 20 personen ontvangen. De standaardopstelling van dit lokaal bestaat uit 10 tafels in O-vorm en 20 stoelen, maar is uitbreidbaar.
Beide lokalen zijn verduisterbaar en zijn dus zeer geschikt voor vergaderingen met projecties (beamer en scherm zijn aanwezig).

Een foyer

Onze foyer grenst aan de Rode zaal en is voor en na de voorstellingen steeds geopend. Deze gezellige ruimte kan ook afgehuurd worden voor andere gelegenheden (receptie, walking dinner, e.d.) en kan ook dienst doen als sfeervolle tentoonstellingsruimte of als verpozingsruimte voor deelnemers aan congressen en seminaries.

Een geïnstalleerde keuken

Onze volledig uitgeruste industriële keuken staat ter beschikking van de gebruikers van de zalen. Naast de basis-keukenapparatuur is deze uitgerust met keukenmateriaal, porselein, bestek en glazen tot 300 personen.

Drie kleedkamers

Den egger herbergt drie kleedkamers (met schminkstoel met spiegels, douche en apart toilet) die ter beschikking staan van de artiesten die den egger aandoen.

Een goed uitgerust repetitielokaal

Gc den egger heeft een volledig uitgeruste repetitieruimte voor jongeren (en ouderen) die zich in alle stilte muzikaal willen uitleven. De basisuitrusting van deze repetitieruimte bestaat uit een zanginstallatie, een vijfdelig basisdrumstel, inclusief 3 cymbaalstatieven en drie microfoons met statief.