Print

Brochure seizoen 2020-2021

Eindelijk, de brochure van seizoen 2020-2021 is er! Lees ze hier.

De brochure ziet er dus wel een beetje anders uit dan je van ons gewoon bent, met enkel het programma van de maanden oktober en november. Bovendien wordt ze uitzonderlijk alleen digitaal verspreid. Hierdoor kunnen we korter op de bal spelen bij eventuele veranderingen. De rest van het programma - vanaf december - kan je wel al online bekijken. Het loont trouwens de moeite om daar regelmatig eens te gaan snuisteren, want wijzigingen zijn steeds mogelijk. Sinds de lancering is er bijvoorbeeld al een voorstelling bijgekomen (het theaterstuk U bent mijn moeder met Sien Eggers op 10 oktober) en een datum gewijzigd (Gene Thomas speelt nu op 30 oktober).

Het nieuwe seizoen wordt op 2 oktober geopend door De Schedelgeboorten, die helaas enkele weken geleden plots afscheid moesten nemen van Wouter Van Lierde. Ineens wordt dan ook een eerbetoon aan hun voormalige frontman.

Daarna kan je dit najaar in den egger onder andere terecht voor De contactspeurder op 8 oktober, een uniek en brandend actueel “coronatheaterstuk” over de perikelen die komen kijken bij de contactopsporing. Eveneens geïnspireerd door de virusperikelen, is het concert van Tine & Pieter Embrechts op 16 oktober. Voor het eerst in jaren staan broer en zus weer samen op het podium, met dank aan de lockdown die hen muzikaal weer samen bracht!

Nog meer muziek wordt gebracht door Nol Havens, zanger van VOF De Kunst. Op 23 oktober trakteert hij je op alle hits, van Suzanne tot Eén kopje koffie, en de verhalen achter de songs. Een week later, op 30 oktober, duikt ook Gene Thomas in zijn uitgebreide liedjesoeuvre. Van X-Session tot zijn Nederlandstalige hits en zijn Liefde voor muziek, alles passeert de revue!

Ook de vaste waarden keren in dit uitzonderlijke seizoen terug. Zo wordt de reeks aperitiefconcerten op zondagvoormiddag (voorlopig door de coronamaatregelen helaas zonder drankje achteraf) in gang getrapt door het Guy Verlinde Trio op 11 oktober en accordeonkwartet Shake It! op 29 november. Voor de jongste eggerbezoekertjes komt de Kat met laarzen langs op 25 oktober. En de cinefielen kunnen vanaf dit seizoen voor de maandelijkse film terecht in de rode zaal, met een stevige upgrade van beeld- en geluidskwaliteit.

En dan hebben we Bart HermanMichael Van PeelSteph Goossens en nog vele anderen niet eens vermeld! Ontdek al deze voorstellingen en de rest van het programma van oktober en november nu in de brochure.

Vanaf 5 september om 9 uur kan je tickets kopen voor de voorstellingen van de maanden oktober en november. Om jouw en onze veiligheid te kunnen garanderen, vragen we om je tickets zoveel mogelijk online te bestellen.

De ticketverkoop voor de voorstellingen die gepland staan vanaf december start op een latere, nog te bepalen datum. In het slechtste geval zullen er misschien nog een aantal voorstellingen geannuleerd moeten worden, of op een andere manier aangepakt in functie van de eventuele verlenging van de coronamaatregelen.

Jouw veiligheid primeert! We doen er uiteraard alles aan om elk bezoek zo vlot en risicoloos mogelijk te laten verlopen, zodat je optimaal kan genieten van de voorstelling. We voorzien hiervoor duidelijke bewegwijzering, voldoende mogelijkheid om je handen te ontsmetten en zorgen voor een goed verluchte zaal. Omdat de richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad echter op korte termijn aangepast kunnen worden, raden we je aan om voor elk bezoek even de meest recente maatregelen na te lezen op onze website. Zo ben je steeds zeker van wat er van jou als cultuurliefhebber verwacht wordt om alles veilig te houden voor jezelf en de anderen.

Tot binnenkort!