Print

Extra voorstelling: Raymond van het Groenewoud (avant-première verjaardagstournee)

Raymond wordt 70, en dat moet gevierd worden!  Voor deze uitzonderlijke gelegenheid trekt hij alle registers open en worden zijn trouwe muzikanten weer opgetrommeld voor een reeks feestelijke Raymond 70 verjaardagsconcerten, met als extraatje een blazerssectie en gelardeerd met historisch en recent beeldmateriaal. Onze jarige hopman zal laveren tussen vroeger en nu, grasduinend in zijn immense repertoire met een lach en een traan en voorzien van de gepaste toeters en bellen. 

Het belooft een exclusieve tour te worden langs de beste (theater)zalen van het land: de AB, de Roma, Het Depot, Stadsschouwburg Brugge, De Spil Roeselare, Cultuurhuis De Warande, C-Mine Genk en als locatie voor de avant-première op woensdag 12 februari 2020 … den egger in Scherpenheuvel!

Deze unieke avond tussen uitgepuurd breekbaar en onverslijtbaar rockend wil je als muziekliefhebber niet missen!

Het nieuwe egger-seizoen staat in het teken van de vieringen, niet zozeer voor onszelf maar wel voor een pak artiesten die volgend jaar bij ons te gast zullen zijn. Zo worden Herman van Veen en Jan De Wilde allebei 75 en zal het in 2020 40 jaar geleden zijn dat Johnny Logan voor de eerste keer het Eurovisiesongfestival won. Guido Belcanto, Jo Lemaire, Willem Vermandere en Rob de Nijs komen in Scherpenheuvel dan weer vieren dat ze respectievelijk 30, 40, 50 en 60 jaar op de planken staan. De avant-première van Raymond 70 in den egger is de kers op de taart!

De ticketverkoop start op dinsdag 3 september om 13 uur, zowel online, telefonisch, per mail  als ter plaatse in den egger.