Print

Huiskamerconcerten Scherpenheuvel-Zichem

In het voorjaar van 2020 gaan we terug van start met de fijne en originele huiskamerconcerten. Met dit concept haal je letterlijk één of meerdere muzikanten in huis. Een originele manier om bij jou thuis samen met vrienden of familie iets te vieren of gewoon voor de gezelligheid samen te genieten van een concert. Het enige waarover je moet beschikken, is een voldoende grote ruimte. Dat kan in je living, je hobbykamer, je veranda,… Een privé-concertje dus in je eigen leefomgeving. Een activiteit waar gegarandeerd nog jaren over gepraat wordt! Meer info over het concept vind je hier

We hebben ons omringd met een tiental artiesten waaruit we qua genre en beschikbaarheid een selectie voor je maken, maar laat het duidelijk zijn dat kwaliteit gegarandeerd is. Voel je je geroepen om je deur open te stellen? Geef dan vóór 22 februari een seintje aan david.stalmans@denegger.be!

In samenwerking met Funtime en de Intergemeentelijke culturele samenwerking van Aarschot, Begijnendijk, Holsbeek, Rotselaar en Scherpenheuvel-Zichem (IGCS).