Print

Ontdek het nieuwe egger-programma!

Trouwe egger-abonnees ontvingen de nieuwe brochure van seizoen 2019-2020 in primeur thuis in de bus. Ben je nog geen abonnee en benieuwd naar het nieuwe egger-aanbod? Haal de brochure af op het secretariaat of stuur een mailtje met je adresgegevens naar info@denegger.be en we sturen met veel plezier een brochure op. 

Lees je de brochure liever digitaal, KLIK HIER.

Je weet ondertussen ongetwijfeld wat je van ons mag verwachten: een spraakmakend en gevarieerd aanbod. Dat is in seizoen 2019-2020 niet anders!

Naast vaste waarden als KOMMIL FOO, GUY SWINNEN, BART CANNAERTS en DE FRIVOLE FRAMBOOS zijn we er in geslaagd om enkele fantastische buitenlandse artiesten naar Scherpenheuvel-Zichem te halen die niet of nauwelijks aan het werk te zien zijn in de rest van Vlaanderen, zoals eighties-icoon PAUL YOUNG, dIRE sTRATS (met Europa’s beste ersatz-Mark Knopfler in de rangen), DUTCH EAGLES (de beste tribute band van Nederland), de Corsicaanse wereldband I MUVRINI, THE HIGH KINGS (Irish Folk Band of the Year), MAURICE HERMANS (zoon van Toon), de 7 prachtige stemmen van THE VOICES OF SOUTH AFRICA en het 30-koppige (!) DON KOSAKENCHOR uit Rusland.

Het nieuwe seizoen staat daarnaast in het teken van de vieringen, niet zozeer voor onszelf maar wel voor een pak artiesten die volgend jaar bij ons te gast zullen zijn. Zo worden HERMAN VAN VEEN en JAN DE WILDE allebei 75 en zal het in 2020 40 jaar geleden zijn dat JOHNNY LOGAN voor de eerste keer het Eurovisiesongfestival won. GUIDO BELCANTO, JO LEMAIRE, WILLEM VERMANDERE en ROB DE NIJS komen in Scherpenheuvel dan weer vieren dat ze respectievelijk 30, 40, 50 en 60 jaar op de planken staan.

Ook de speciale gast die de Jazzisfaction Big Band uitnodigt is ondertussen bekend: niemand minder dan PHILIP CATHERINE, door zijn unieke stijl en klankkleur en zijn lyrische composities één van de meest geroemde en invloedrijke jazzgitaristen, zal samen met ons huisorkest het seizoen afsluiten op 29 mei 2020.

Je keuze gemaakt? Abonnementen zijn te koop vanaf zaterdag 25 mei, losse tickets vanaf 4 juni (9 uur ter plaatse, 13 uur online, telefonisch en per mail).