Print

Praktische info ticketverkoop seizoen 2022-2023

BROCHURE 22-23

De nieuwe brochure voor seizoen 22-23 is er! Bij onze trouwe abonnees valt deze eerstdaags in de bus. Anderen kunnen hun exemplaar komen afhalen in den egger. Of lees hier de brochure digitaal.

ONLINE JE TICKETS BESTELLEN 

Online je nieuwe abonnement bestellen voor het nieuwe seizoen kan vanaf zaterdag 11 juni om 9 uur door te klikken op de knop 'BESTEL JE ABONNEMENT' op de startpagina van deze website. Dit is de eenvoudigste methode waarmee je snel en probleemloos je zitplaats kan kiezen en meteen kan afrekenen zodat je je tickets ook direct in je mailbox en/of Ticketmatic-app vindt. Je kan ook kiezen voor een overschrijving, dan heb je dertig dagen de tijd om je bestelling te betalen.

VIDEOHANDLEIDING

Dankzij ons bestelplatform Ticketmatic wordt het online bestellen van je podium- en/of aperitiefabonnement een fluitje van een cent! In deze twee video'tjes kan je stap voor stap volgen hoe je een abonnement op de vlotste en snelste manier bestelt vanuit het comfort van je luie zetel!

Podiumabonnement: https://vimeo.com/336053319
Aperitiefabonnement: https://vimeo.com/336054487

VIRTUELE WACHTRIJ 

Omdat veel mensen tegelijkertijd hun abonnement wensen te bestellen, kan het gebeuren dat je in een automatische wachtrij terechtkomt. Sluit in dat geval zeker het venster niet af, want dan verlies je je plaats in de wachtrij. Na een poosje word je automatisch doorverwezen naar het ticketplatform, waarna je aan de slag kan om je abonnement te bestellen.

TER PLAATSE

Je kan op zaterdag 11 juni ook terecht aan de balie in den egger tussen 9 uur en 12 uur. De aanvragen worden ter plaatse door ons baliepersoneel verwerkt (in volgorde van ontvangst). 

OPGELET: bestellingen per telefoon, e-mail of post worden NIET behandeld op 11 juni (pas mogelijk vanaf dinsdag 14 juni).

LOSSE TICKETS

Losse tickets zijn te koop vanaf dinsdag 14 juni om 13 uur, zowel online, ter plaatse, telefonisch als per mail.