Print

Samen geniet je dubbel! Ticketverkoop seizoen 2020-2021

Het heeft even op zich laten wachten, maar de knoop is ontward! De ticketverkoop voor het nieuwe seizoen start op zaterdag 5 september om 9 uur voor abonnees. 

Losse tickets zijn verkrijgbaar vanaf dinsdag 8 september om 13 uur

Omdat het bijzondere tijden zijn, zal de verkoop echter ook anders verlopen dan normaal. Door de uitzonderlijke omstandigheden zal er geen gedrukte brochure verschijnen voor 2020-2021, maar kan je het volledige programma bekijken op onze site. 

In eerste instantie zullen er enkel kaarten te koop zijn voor de voorstellingen van oktober en november! Het aantal beschikbare tickets per voorstelling is door de geldende maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19  momenteel beperkt tot maximum 100. Sommige voorstellingen worden daarom twee keer per avond gespeeld, om zoveel mogelijk trouwe bezoekers de kans te geven van de voorstelling te kunnen genieten. Ook de abonnementsformule ziet er anders uit dan vroeger. Omdat het aantal voorstellingen waarvoor je vanaf 5 september tickets kan reserveren beperkt is, zal je niet langer vijf voorstellingen moeten kiezen om van de ABO-prijs te genieten, maar slechts twee.

Om alles zo veilig en risicoloos mogelijk te laten verlopen, willen we je dit seizoen zeker vragen om online te bestellen. Door het beperkte aantal plaatsen, is dit nu ook meer dan ooit de beste manier om zeker te zijn van tickets!

Omdat de coronamaatregelen snel kunnen aangepast worden en we ieders veiligheid willen garanderen, zijn de voorstellingen die gepland staan vanaf december voorlopig onder voorbehoud. Deze zullen dan ook op een latere datum in verkoop gaan. Wanneer deze datum vastligt, brengen we jullie uiteraard op de hoogte.

Samen geniet je dubbel! Tegelijkertijd met GC den egger lanceren acht andere cultuur- en gemeenschapscentra uit Oost-Brabant op 17 augustus hun programma voor het najaar van 2020. Deze gezamenlijke lancering is een primeur, want tot nu toe lanceerde elk cultuurcentrum zijn programma volgens een eigen timing. Omwille van de uitzonderlijke omstandigheden willen de verschillende cultuurhuizen elkaar versterken door hun programma op hetzelfde moment te lanceren. Ook de ticketverkoop start voor alle huizen in de week van 29 augustus tot 5 september. Samen bieden de cultuurcentra voor de hele regio een breed en kwalitatief aanbod van muziek, theater, dans, circus en familievoorstellingen, die in alle veiligheid zullen verlopen conform de richtlijnen en strenge preventiemaatregelen uit de sectorgids professionele kunsten die een veilige opstart van de cultuursector mogelijk maakt. De negen cultuurcentra die hun krachten bundelen zijn naast den egger CC Het Gasthuis Aarschot, CC De Borre Bierbeek, GC Den Breughel Haacht, GD De Wildeman Herent, CC Diest,  GC Den Bussel Keerbergen, 30CC Leuven en CC De Kruisboog Tienen.