Print

UPDATE Maatregelen tegen coronavirus Covid-19: wat houdt dit in voor GC den egger?

De burgemeester heeft beslist om alle evenementen van educatieve, culturele, maatschappelijke, feestelijke, folkloristische, sportieve en recreatieve aard in stadsgebouwen, op stadsterreinen en -domeinen af te gelasten tot en met 30 juni 2020. Het gaat hierbij zowel om evenementen van de stad en GC den egger, als van privépersonen, rechtspersonen en verenigingen. Met deze maatregel willen we de verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk vertragen. Bovendien scheppen we hiermee duidelijkheid voor onze inwoners en onze verenigingen.

Voor GC den egger betekent dit concreet dat we tot nader order gesloten zijn en dat alle geplande activiteiten en voorstellingen, zowel uit het eigen programma als de gastvoorstellingen, tot en met 30 juni 2020 worden opgeschort. We gaan voor onze eigen voorstellingen in eerste instantie op zoek naar een vervangdatum. Mocht dit niet haalbaar zijn, worden gekochte tickets terugbetaald. Ticketkopers worden hiervan persoonlijk op de hoogte gebracht.

Voor dringende vragen tijdens onze sluitingsperiode kan u terecht op ons algemeen mailadres: info@denegger.be. De online ticketverkoop blijft vanzelfsprekend 24/7 bereikbaar. 

Alle actuele info is terug te vinden op https://www.scherpenheuvel-zichem.be/corona. Via de algemene infolijnen krijg je de meest actuele antwoorden op al je vragen over corona: voor vragen over gezondheid en openbare orde 0800 14 689, voor vragen over economie 0800 120 33. Ook op de website www.info-coronavirus.be is alle informatie makkelijk te vinden en worden de “veel gestelde vragen” doorlopend bijgewerkt onder toezicht van een groep experten en virologen. Ook het laatste nieuws over de evolutie in ons land, is hier op een toegankelijke manier te raadplegen.