Print

Vrijwilligers gezocht

Voor het locatieproject Melvius! (10-12/09/19) zoekt Ballet Dommage, samen met GC den egger, mensen die willen meewerken achter de schermen. Dit kan op allerlei manieren. Kom gerust ook zelf met een idee af!

We zoeken in de eerste plaats mensen om mee aanbelacties te doen. Op dinsdag 10 september gaan we deur aan deur bij de bewoners van Scherpenheuvel-Zichem en in de buurt van de locatie van de voorstelling (werf achter parking stadhuis). We nodigen de bewoners uit om naar de voorstelling te komen. De dag van de voorstelling doen we dit nog eens.

Daarnaast zijn we op zoek naar vrijwilligers die willen flyeren tijdens de interventies, handige harry’s die we kunnen contacteren als er iets mis is met de kostuums of het decor, muzikanten die de acteurs willen verwelkomen bij hun aankomst in Scherpenheuvel-Zichem, enzovoort.

 

Onze planning in Scherpenheuvel-Zichem:

Op dinsdag 10 september komen de vier acteurs toe in Scherpenheuvel-Zichem met vier grote, overvolle, gestapelde fietsen en houden we rond 16 uur een startmoment bij de basiliek. 's Avonds doen we een aanbelactie in Scherpenheuvel-Zichem.

Op woensdag 11 september zullen de acteurs een aantal theatrale interventies doen verspreid over het centrum van Scherpenheuvel-Zichem. Hierbij kan er geflyerd worden.

Op donderdag 12 september spelen we, samen met een koor, de voorstelling MELVIUS! om 19u30 op de werf achter de parking van het stadhuis (August Nihoulstraat 13-15). Rond 17u doen we een laatste aanbelactie in de buurt.

Heb jij zin om op één of andere manier mee te werken achter de schermen van dit project? Laat ons dan gauw iets weten! Neem contact op met Jana Debruyne via jana.debruyne@gmail.com of 0498 52 98 87.