CORONA-UPDATE i.v.m. voorstellingen in GC den egger

Update 21 januari:

Vanaf 28 januari wordt er voor publieksevenementen gewerkt met 3 barometers. Deze dienen als instrument voor het overlegcomité om versoepelingen of verstrengingen aan te kondigen. Er wordt gestart in code rood.

In code rood gelden volgende regels:

Meer info

'COVID Safe Ticket Plus': verplicht vanaf 18 november

Je kon er niet naast kijken, lezen, luisteren de afgelopen dagen: vanaf 1 november gelden er nieuwe coronamaatregelen. Concreet betekent dit dat iedereen vanaf 12 jaar en 2 maanden die een voorstelling van GC den egger bij wil wonen verplicht is om bij het binnenkomen zijn/haar COVID Safe Ticket (CST) te tonen, samen met een identiteitsbewijs. Bij het scannen van het CST worden geen gezondheidsgegevens gedeeld met den egger.

Meer info

Informatie voorstellingen GC den egger seizoen 2021-2022

Voorstellingen januari:

Na de schorsing door de Raad van State op 28 december van de sluiting van de cultuursector, bevestigde het Overlegcomité de heropening van de culturele sector. Binnenevenementen kunnen dus doorgaan, mits voldaan wordt aan volgende voorwaarden: enkel zitplaatsen, mondmasker verplicht, geldig CST (COVID Safe Ticket) en maximum 200 bezoekers.

Meer info

Brochure seizoen 2021-2022

De brochure met het programma van het seizoen 2021-2022 is verkrijgbaar op het secretariaat van GC den egger. Op eenvoudig verzoek sturen we ze op naar je thuisadres. 

Meer info

GC den egger versus COVID-19: safety first!

We zijn ontzettend blij om jullie eindelijk opnieuw te kunnen begroeten in den egger. Uiteraard doen we ons uiterste best om iedereen in veilige én comfortabele omstandigheden te kunnen laten proeven van cultuur. Omdat jullie veiligheid en gezondheid primeert, nemen we de nodige maatregelen conform de geldende richtlijnen en protocollen van de federale overheid.

Volgende maatregelen zorgen er voor dat je met een gerust hart naar een voorstelling in den egger kan komen:

Meer info

Coronaproof zelf iets organiseren in den egger

Nu het weer mogelijk is om de zalen van den egger te huren, is het uiteraard van belang dat ook hier de richtlijnen goed opgevolgd worden om je evenement zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Alle info over wat er mogelijk is, de meest recente maatregelen, extra aanbevelingen waar je als gebruiker rekening mee dient te houden en de te nemen acties, vind je hier: https://www.scherpenheuvel-zichem.be/evenementenloket

Meer info

Videohandleiding abonnementen

Dankzij ons bestelplatform Ticketmatic, dat onder andere in Diest en Aarschot al zijn gebruiksgemak bewezen heeft, wordt het online bestellen van je podium- en/of aperitiefabonnement een fluitje van een cent! In deze twee video'tjes kan je stap voor stap volgen hoe je een abonnement op de vlotste en snelste manier bestelt vanuit het comfort van je luie zetel!

Podiumabonnement: https://vimeo.com/336053319

Aperitiefabonnement: https://vimeo.com/336054487

Meer info

Cadeautip: de eggercheque

De ideale cadeautip: de eggercheque! Kies zelf de waarde en laat de ontvanger de bon inruilen voor een voorstelling naar keuze uit ons programma. De cheques zijn bovendien een jaar geldig, dus ze kunnen ook voor volgend seizoen gebruikt worden.

Meer info