Praktische info ticketverkoop seizoen 2022-2023

BROCHURE 22-23

De nieuwe brochure voor seizoen 22-23 is er! Bij onze trouwe abonnees valt deze eerstdaags in de bus. Anderen kunnen hun exemplaar komen afhalen in den egger. Of lees hier de brochure digitaal.

Meer info

Start ticketverkoop seizoen 22-23

Het nieuwe programma van GC den egger voor seizoen 2022-2023 is rond en brengt weer heel wat moois op onze planken! Ontdek het snel op https://www.denegger.be/programma-0.

Onze trouwe abonnees ontvangen begin juni de gloednieuwe brochure van seizoen 2022-2023 in primeur thuis in de bus. Geen abonnement? Kom dan vanaf 7 juni je exemplaar afhalen op het secretariaat van den egger of bezorg ons je thuisadres waarnaar we er eentje mogen opsturen.

Meer info

Lancering UiTPAS

Ken jij de UiTPAS al? Met dit handige kaartje spaar je bij elke deelname aan een activiteit in den egger (maar ook de bib, de sporthal, en nog veel meer) punten die je kan inruilen voor tal van leuke voordelen, cadeaus en kortingen!

Meer info

REGIO OO(g)ST ‘boeren’

Den egger bundelt samen met een twintigtal andere cultuur- en gemeenschapscentra uit het oostelijke deel van de provincie de krachten in het project REGIO OO(g)ST ‘boeren’. Met dit initiatief vestigen we drie jaar lang de aandacht op het belang van de boerenstiel en de agrosector. Op het programma staan onder meer theater, film, lezingen en een fotowedstrijd. Via cultuur brengen we een ode aan de landbouwer. Boeren en boerinnen hebben het de voorbije jaren immers niet makkelijk. Vandaar de oproep voor meer respect voor de mens achter ieders voedsel.

Meer info

Update uitgestelde voorstellingen

Hoewel er ondertussen gelukkig al meer voorstellingen kunnen doorgaan en we goede vooruitzichten hebben op nog meer versoepelingen, zijn er toch nog enkele voorstellingen die verplaatst moesten worden. Om door de bomen het bos niet uit het oog te verliezen, sommen we hier nog even de nieuwe data op:

Meer info

Geef je mening over ons cultuurhuis!

Den egger probeert het elke dag nog beter te doen met als doel jou de perfecte ervaring te bezorgen in ons gemeenschapscentrum. Wat doen we goed? Wat kan er beter? Welke suggesties en opmerkingen heb je voor ons? We willen het graag van jou horen!

We willen je dan ook vragen om onze enquête in te vullen door hier te klikken. Deze is volledig anoniem en neemt amper 10 minuutjes in beslag.

Meer info

Corona-update

Update 4 maart:

Het rijk der vrijheid breekt aan! Vanaf  7 maart gaan we over naar code geel en vervallen de meeste regels:

Meer info

Brochure seizoen 2021-2022

De brochure met het programma van het seizoen 2021-2022 is verkrijgbaar op het secretariaat van GC den egger. Op eenvoudig verzoek sturen we ze op naar je thuisadres. 

Meer info

GC den egger versus COVID-19: safety first!

We zijn ontzettend blij om jullie eindelijk opnieuw te kunnen begroeten in den egger. Uiteraard doen we ons uiterste best om iedereen in veilige én comfortabele omstandigheden te kunnen laten proeven van cultuur. Omdat jullie veiligheid en gezondheid primeert, nemen we de nodige maatregelen conform de geldende richtlijnen en protocollen van de federale overheid.

Volgende maatregelen zorgen er voor dat je met een gerust hart naar een voorstelling in den egger kan komen:

Meer info

Coronaproof zelf iets organiseren in den egger

Nu het weer mogelijk is om de zalen van den egger te huren, is het uiteraard van belang dat ook hier de richtlijnen goed opgevolgd worden om je evenement zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Alle info over wat er mogelijk is, de meest recente maatregelen, extra aanbevelingen waar je als gebruiker rekening mee dient te houden en de te nemen acties, vind je hier: https://www.scherpenheuvel-zichem.be/evenementenloket

Meer info

Pagina's