Programma

Free Souffriau: Goud, wierook en mirre

vrijdag 14 december 2018 - 20:00

Eind 2017 bracht Free Souffriau Goud, wierook en mirre uit, een album vol kerstklassiekers in een eigentijds jasje gestoken, maar ook enkele nagelnieuwe nummers waaronder Zie me dan graag en Zo zo zalig, de Vlaamse versie van Cold Cold Christmas.

Onder begeleiding van Miguel Wiels en bijgestaan door drie muzikanten zal Free deze pareltjes van kerstnummers uit haar album brengen, aangevuld met enkele nummers van Ann Christy.

Meer info

Kattentehuis Vergeet-me-nietje: kortfilmavond

zaterdag 15 december 2018 - 20:00

Een unieke filmavond met 6 kortfilms van het succesvolle Leuvense productiehuis Skladanowsky, in aanwezigheid van een aantal regisseurs en acteurs/actrices voor Q & A momenten.

Programma:

Hashtag
Regie: Adil El Arbi & Bilall Fallah
Met: Sara Gracia Santacreu, Florian Christiaensen, Ruud Oomen, Laura Achten

The Barrier of Silence
Regie: Robin Pipeleers
Met: Ludo Hoogmartens, Victor Peeters, Bob de Moor, …

Meer info

Gili: Charlatan

donderdag 20 december 2018 - 20:00

‘De nieuwe verderfelijke zaalshow van mentalist Gili is pure oplichting, maar wel van het vermakelijke soort.’

Al meer dan tien jaar waarschuwt mentalist Gili ons tegen de gevaren van manipulatie, tegen kwakzalvers die misbruik maken van de goedgelovigheid van hun medemens.

Maar wat gebeurt er als Gili zich zélf inlaat met charlatanpraktijken?

Meer info

Guido Belcanto Musical: De zoete smaak der zonde

vrijdag 21 december 2018 - 20:00

De zoete smaak der zonde is alles in één: een musical, een revue en een biografie; een tragi-komedie, een moordverhaal, een voetreis naar het middelpunt van het inferno - en hopelijk weer terug...

Meer info

KH De Heren van Zichem: kerstconcert

zaterdag 22 december 2018 - 19:00

Op zaterdag 22 december 2018 presenteert de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia De Heren van Zichem, o.l.v. Jean-Jacques Machiels, voor de 23ste opeenvolgende keer haar kerstconcert. Ook dit jaar werd GC den egger gekozen als locatie. Zoals steeds wordt er geconcerteerd samen met een koor. Voor dit kerstconcert werd het koor Pop on the Rocks uit Hoeselt, o.l.v. Cindy Willems, uitgenodigd.

Vanaf 19u verwelkomt de jeugdconcertband van de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia De Heren van Zichem de concertgangers met stemmige kerstmuziek.

Meer info

William Boeva: Reset

donderdag 10 januari 2019 - 20:00

Na zijn eerste succesvoorstelling Megalomaan ging het leven van William Boeva als één grote rollercoaster: nu en dan stevig over de kop, onverwachte bochten en hier en daar het occasionele ‘kotsplekje’. Nu de rit voorbij is en William weer met beide voeten op de grond staat, blijft er een onbehaaglijk gevoel in de maag. De spannende rush was misschien het beste dat hem ooit is overkomen, maar hij zat niet echt aan het stuur. Alles is veranderd, maar is hij zelf veranderd? Aanvaarden de mensen hem nu om wie hij echt is… Of om wat hij doet… Of omdat het moet?

Meer info

Uitgezonderd.: Ladies Night

vrijdag 11 januari 2019 - 20:00

Iedereen heeft op z’n minst al wel eens gehoord van de filmklassieker The Full Monty. Maar niet iedereen weet dat de komedie Ladies Night van Anthony McCarten en Stephen Sinclair aan de basis ligt van deze kaskraker.

Meer info

Jejaaa (Joke Emmers en An Melis): De Kanniballi’s

zondag 13 januari 2019 - 15:00

Een omvangrijk verhaal voorzien van poten en oren.

In De Kanniballi’s schuimen Joke Emmers en An Melis de landkaart af naar de verste plek op de wereld. Die plek vormt het uitgangspunt van een nieuwe vertelling voor de hele familie. Ze laten hun oog vallen op Papoea-Nieuw-Guinea. Je weet wel, dat gebied waar af en toe eens een mens op het menu stond.

Het is een vertelling over kannibalen, het neusje van de zalm, een neergestort vliegtuig en geluksbrengers. En over Salani, een zevenjarig kannibaaltje dat echt geen vlees lust.

Meer info

Christophe Vandegoor: Radio Koers

donderdag 17 januari 2019 - 20:00

In Radio Koers vertrekt sportjournalist Christophe Vandegoor vanuit zijn tienerjaren en een kortstondig bestaan als een bescheiden jeugdwielrenner. Met de blijvende herinnering aan die ene overwinning. Helaas verzeilt het talent in een tweede waaier…

Met een microfoon in de hand lukt het iets beter om live vanop een Alpentop in de Tour of vanuit de legendarische wielerbaan van Roubaix de luisteraar mee te zuigen in de actie. 

Meer info

Bart Herman: Tussen ons gezegd en gezongen

vrijdag 18 januari 2019 - 20:00

Seizoen na seizoen, show na show wordt Barts publiek, zijn groep ‘vrienden van de rock-‘n-roll’, groter en groter en dat stemt hem gelukkig. Daarom laat hij wederom iedereen zonder schroom in zijn ziel kijken en geeft hij graag antwoord op de prangende vragen over de Grote Thema’s.

Meer info

Pagina's