Programma

High Voltage - AC/DC Tribute

vrijdag 24 augustus 2018 - 19:30

Een echte rock party in den egger, met als hoogtepunt een live optreden van High Voltage AC/DC tribute band. Deze band bestaat al verschillende jaren en is de officiële tribute band voor België van AC/DC

“This Belgian tribute-band,could replace AC/DC incognito that nobody would realize it” (HRM, oktober 2000)

For Those About To Rock, we salute you in den egger

Een organisatie van vzw Vriendenkring den Keizer.

Meer info

The Cavern Beatles: Straight from Liverpool!

zaterdag 22 september 2018 - 20:00

LAATSTE TICKETS!

The Cavern Beatles zijn dé tribute band van The Beatles. Niet alleen hun uiterlijk, maar ook hun stemmen en bewegingen lijken sprekend op die van de originele Fab Four. 

Daarnaast komen ze zonder uitzondering uit Liverpool, gestart in de beroemde club The Cavern waar The Beatles bekend werden. In een verbazingwekkende twee uur durende show, een perfecte live-imitatie van een Beatles-concert, komen alle bekende songs voorbij. 

Meer info

Pigeon on Piano: Short Stories

zondag 23 september 2018 - 11:00

Als toetsen vertellen…

Pigeon is het muzikale alter-ego van pianiste Katrien Verfaillie. Deze Gentse componeert en speelt eigen creaties die baden in melancholie. Ze houden het midden tussen nieuw-klassiek en het minimalisme van bijvoorbeeld Wim Mertens of Michael Nyman.

Vanuit het niets puzzelt Katrien haar stukken ineen tot elke noot, elk timbre, elk gevoel juist zit. Wars van regels, onvoorspelbaar en toch harmonieus. Ze speelt als een doorleefde pianiste en laat de toetsen haar composities vertellen.

Meer info

Strange Comedy: De Show

zondag 23 september 2018 - 15:00

Een wervelende combinatie van illusionisme, circus en fysiek theater!

Welkom in een uniek, grappig en surreëel universum: de wereld van het komische duo Strange Comedy. Acrobaten Shelly Mia Kastner uit Canada en de Amerikaan Jason McPherson transformeren tot twee ongelukkige artiesten, gevangen in een wereld waar zelfs hun rekwisieten hen het leven zuur maken. Redden de twee clowns zich uit deze rampzalige, maar ook heerlijk komische situatie?

Meer info

Loge10 Theaterproducties: Heel geestig

donderdag 27 september 2018 - 20:00

UITVERKOCHT!

Charles wil een boek schrijven waarin een medium de hoofdrol zal spelen. Hij weet echter niets van die wereld en nodigt daarom de helderziende Madame Arcati uit om een séance te houden.

Wanneer de tafel heeft gedanst en Madame Arcati in trance is geweest, lijkt alles weer normaal. Alleen Charles krijgt het moeilijk want hij hoort, ziet en voelt als énige zijn eerste vrouw Elvira in de kamer. Dit leidt tot dolle misverstanden, absurde jaloezie en hilarische verwarringen.

Meer info

Maggie MacNeal, Riet Muylaert, Sandrine & Sofie: Want de Roos overleeft - een hommage aan Ann Christy (première)

vrijdag 28 september 2018 - 20:00

Ann Christy heeft ontelbare harten gestolen in Vlaanderen. Haar aandacht voor mooie melodieën en sterke teksten, gecombineerd met een unieke stem, maakten haar tot een grote chansonnière.

Voor de teksten deed Ann Christy vaak een beroep op haar vriendin Mary Boduin. Haar teksten voor Dag vreemde man, Gelukkig zijn en Blij bij jou te zijn leken recht uit het hart van Ann te komen.

Meer info

Sioen plays Graceland

zaterdag 06 oktober 2018 - 20:00

Sioen leerde het album Graceland van Paul Simon pas echt kennen toen hij een eerste keer naar Soweto, de bekendste township van Johannesburg, trok. De interactie met plaatselijke muzikanten werkte zo aanstekelijk dat hij besliste om er een plaat op te nemen, in dezelfde studio waar Graceland werd ingeblikt.

Meer info

Nele Bauwens: Wat een geluk

donderdag 11 oktober 2018 - 20:00

Nele Bauwens is terug met een nieuwe solovoorstelling Wat een geluk. Nostalgisch blikt ze terug op haar eerste liefde. Met vuur vertelt ze over haar huidige levensgezel. Met lichte ergernis heeft ze het over de maandelijks verplichte spaghetti-avonden. En over haar meedogenloze vriendinnen die nu allen twee baby’s op de armen dragen en luidkeels meezingen met Oya Lélé alsof het hun nieuwe levenslied is.

Meer info

De Tartaren en de Dunne Vellekes: Verdrongen

woensdag 17 oktober 2018 - 20:00

Het leven van Mia en Marleen wordt overhoop gegooid. In één klap staan  ze aan de andere kant van de lijn. Worden ze ver­drongen of verdringen ze zichzelf? Waar komt dit vandaan? Je werk en collega’s kwijt, je inkomen gaat achteruit. En dan krijg je nog eens een continue druk én de steeds weerkerende pijnlijke prikkels.

Meer info

Forever Amy: Featuring Amy's original band!

vrijdag 19 oktober 2018 - 20:00

Forever Amy is een overweldigende reis door de muziek en de live-optredens van Amy Winehouse. Een memorabele show, waarin de Siciliaanse Alba Plano de extravagante artieste zo natuurgetrouw vertolkt dat je gelooft dat Amy zelf op het podium staat. Ze wordt begeleid door Amy’s oorspronkelijke bandleden die de jazzdiva het best kenden en die met deze fantastische show haar muzikale nalatenschap levend willen houden.

Meer info

Pagina's