Programma

Jazzwood 2022

zaterdag 20 augustus 2022 - 19:00

Op zaterdag 20 augustus is het weer zo ver: Jazzwood, editie nummer elf.

In de feeërieke setting van het Chartreuzenbos (Linden/Holsbeek) kan je genieten van een muzikale topavond met 

·  Philip Catherine Quartet: een van de meest gerenommeerde en getalenteerde jazzgitaristen van het Europese toneel. Een soepele speelstijl en unieke gitaarsound. Met Philip Catherine is het slotakkoord van Jazzwood 2022 in goede en virtuoze handen. Het Philip Catherine Quartet staat garant voor sfeervolle en meeslepende swing. 

Meer info

The Flying Pickets: Only Human (NIEUWE DATUM)

vrijdag 02 september 2022 - 20:00

NIEUWE DATUM: VRIJDAG 2 SEPTEMBER 2022

Aangekochte tickets (en daaraan verbonden zitplaatsen) blijven gewoon geldig op de nieuwe datum. Ticketkopers worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Meer info

Melanie: The First Lady of Woodstock celebrates 50th Anniversary!

zondag 11 september 2022 - 20:00

NIEUWE DATUM: ZONDAG 11 SEPTEMBER 2022

Omwille van de aanhoudende coronamaatregelen wordt de Europese tournee die Woodstocklegende Melanie zou maken in februari uitgesteld naar september. Aangekochte tickets (en daaraan verbonden zitplaatsen) blijven gewoon geldig. Ticketkopers worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Meer info

Philippe Geubels: Geubels gaat in bad (try-out)

donderdag 22 september 2022 - 20:00

Na enkele jaren televisiewerk (Geub, Taboe 2) en een paar ijskoude corona-douches is het eindelijk zover: de droogste komiek van de Lage Landen gaat in bad. En jij kan er gezellig mee in kruipen, want naast de badkuip wil Philippe Geubels ook de theaterzalen weer laten vollopen.

Meer info

Philippe Geubels: Geubels gaat in bad (try-out)

vrijdag 23 september 2022 - 20:00

Na enkele jaren televisiewerk (Geub, Taboe 2) en een paar ijskoude corona-douches is het eindelijk zover: de droogste komiek van de Lage Landen gaat in bad. En jij kan er gezellig mee in kruipen, want naast de badkuip wil Philippe Geubels ook de theaterzalen weer laten vollopen.

Meer info

4Hoog: Akke Akke Tuut

zaterdag 24 september 2022 - 15:00

De opa van Lander heeft nog nooit de zee gezien
Nog nooit?
Nog nooit.
Ook niet in zijn dromen?
In zijn dromen wel.
Elke nacht.
Elke nacht met zijn voeten in het water.
Met zijn handen in het zand.
Met zijn ogen in de zon.
De opa van Lander heeft nog nooit de zee gezien.

Meer info

Kapellmeister: Per Canto e Violino

zondag 25 september 2022 - 11:00

Parels uit de Duitse en Weense barok.

Meer info

Jan Van Looveren: Loslaten

donderdag 29 september 2022 - 20:00

“Denken dat ik controle heb over m’n leven. Willen vasthouden aan zekerheden omdat ik dat geleerd heb. Is alles toeval of heb ik mijn eigen toekomst in handen? Wat denken de mensen over mij en wat denk ik over mezelf? Al deze vragen geven me angsten die me dwingen de dingen te controleren. Maar is het niet beter om de dingen los te laten en te zien wat er op je pad komt? Loslaten is een humoristische voorstelling die mij verplicht de dingen waar ik mee worstel te benoemen. Ik ben 50 en het wordt tijd dat ik de komende 50 jaar de controle stap voor stap laat vieren.”

Meer info

Slongs, Clara Cleymans, Inge Paulussen & Tine Reymer: Te Gek?! Nerveuze vrouwen

vrijdag 30 september 2022 - 20:00

Vier nerveuze vrouwen. Ze horen stemmen in hun hoofd, denken in bochten en kronkels, zien wat wij niet zien. Wat doen die vrouwen samen op een podium? Ze zingen, ze zuchten en ze maken zich zorgen. Over de wereld en zichzelf.

Ze vertellen je wat het is om verloren te lopen in de donkere kamers van hun gedachten, op de dool tussen waan en werkelijkheid. Ze zingen het bloed van onder je nagels, krabben aan je ziel en plukken de eelt van je emoties.

Meer info

Tim Oelbrandt & De Studio: Heen en terug

donderdag 06 oktober 2022 - 20:00

Laat je meevoeren in een absurde wereld van magie en het onderbewustzijn. Is het echt of zijn het ‘truken van de foor’? Dat mag je zelf uitmaken. Heen en terug wordt een waanzinnige avond, vol humor en geniale hersenspinsels.

Dit magisch theater lijkt in niets op een goochelshow. Tim Oelbrandt gaat op verkenning in de negentiende eeuw, de victoriaanse periode van hypnose, waarzeggerij en spiritisme. Heen en terug is een bezwerende seance waarin gedachten en veronderstellingen overhoopgehaald worden. Een psychologische trip om u tegen te zeggen.

Meer info

Pagina's