Print

ABBA Gold - The Concert Show: Knowing You, Knowing Me

NIEUWE DATUM !

Na twee uitverkochte voorstellingen voor een dolenthousiast publiek in seizoen 2018-2019, keert ABBA Gold op algemeen verzoek terug naar den egger! Mocht je er toen niet bij geweest zijn, is dit het uitgelezen moment om alsnog alle hits van Agnetha, Benny, Bjorn en Anni-Frid te ervaren in een spectaculaire concertshow. Op 4 mei 2021 zorgt dé meest internationaal geroemde ABBA-tributeband weer voor onweerstaanbare disco vibes in den egger! Having the time of your life!

Speciaal geselecteerde musici en zangers, met toestemming van de originele ABBA-leden, laten alle beroemde songs aan bod komen. Deze show is een bijzonder mooie weergave van het authentieke ABBA-gebeuren van toen met de rijke muzikale volheid van nu, aangevuld met een authentieke unplugged uitvoering van enkele hits.

Het concert van deze Duits-Britse groep in de Parijse Olympia maakte zo'n grote indruk dat ABBA deze show verkoos boven vele anderen voor de Europese theaters, maar in heel de wereld maakt deze indrukwekkende revival furore. Europa, Rusland, Japan, het Midden-Oosten, overal wordt de groep gevraagd.

The ABBA feeling is still alive!

Deze voorstelling, oorspronkelijk gepland op vrijdag 12 juni 2020, kon helaas niet doorgaan omwille van de maatregelen omtrent de verspreiding van het COVID-19-virus en werd verplaatst naar dinsdag 4 mei 2021. Aangekochte tickets (en daaraan verbonden zitplaatsen) blijven gewoon geldig.

Categorie
Locatie
Datum
dinsdag 04 mei 2021 - 20:00
Prijs
ABO: € 22
-21/+60: € 24
Basis: € 26

Afbeeldingen

  • © Jan Kocovski for WeLeon Entertainment