Print

Ballet Dommage: MELVIUS!

Drie dagen lang dwaalt de legende van MELVIUS! door onze straten. Rampspoed beheerst de menigte! Een volgestapelde parade doolt rond het marktplein, een bode scandeert de hoop en een tienkoppig koor bezingt genade in uw voortuin. Kommer en kwel - gratis en voor niets!

Met MELVIUS! speelt Ballet Dommage een catastrofaal spektakel in alle hoeken van onze stad. Geïnspireerd door het wagenspel toert het theatergezelschap een maand lang rond, van Leuven naar Genk waarbij bijzondere ontmoetingen met buurtbewoners centraal staan.

Ballet Dommage is het avontuurlijke theatergezelschap van Katrien Valckenaers en Maxim Storms. Ze onderzoeken hoe experiment en toegankelijkheid samen kunnen gaan in een vaak fysieke, beeldende theatertaal. MELVIUS! wordt een absurdistisch locatieproject waarin het publiek deel wordt van de belevenis.

Programma:

dinsdag 10 september 2019: optocht

woensdag 11 september 2019: theatrale interventies

donderdag 12 september 2019: voorstelling (19u30)

Meer informatie over dit 3-daagse evenement (timing, locaties, ...) volgt later, o.a. op de website en in de nieuwsbrief.

CONCEPT Katrien Valckenaers en Maxim Storms SPEL Greet Jacobs, Wanda Eyckerman, Katrien Valckenaers en Maxim Storms DECOR EN INSTALLATIE Tim Vanhentenryk KOSTUUM Rosa Schützendorf EINDREGIE Lisa Verbelen MUZIEK Gerrit Valckenaers PRODUCTIE Jana Debruyne en Sandra Diris ZAKELIJKE LEIDING Ruth Mariën en Hanne Doms FILM Wietse Palmans IN COPRODUCTIE MET 30CC en C-TAKT IN SAMENWERKING MET CC Aarschot, Diest, Scherpenheuvel, Hasselt, Heusden-Zolder en Houthalen-Helchteren. MET DE STEUN VAN de Vlaamse Overheid

Met de steun van de Intergemeentelijke Culturele Samenwerking (IGCS) van Scherpenheuvel-Zichem, Aarschot, Rotselaar, Holsbeek en Begijnendijk.

Categorie
Datum
donderdag 12 september 2019 - 19:30
Prijs
Gratis

Afbeeldingen

  • (c) Tom Herbots

  • (c) Maxim Storms

  • (c) Tom Herbots