Print

Ben Segers, Rilke Eyckermans & Dominique Mondelaers: Fetskeu

Ondanks het vele puzzelen, kan Fetskeu met de huidige coronamaatregelen op veel locaties niet doorgaan. Omdat het geen zin heeft om een halve tournee te spelen, heeft de productie beslist om de volledige tournee van dit voorjaar te annuleren en door te schuiven naar een later seizoen. Op dit moment is het nog niet bekend wanneer de voorstelling hernomen zal worden. Daarom wordt de voorstelling die gepland was in den egger op 10 maart 2022 definitief geannuleerd.

“Fetskeu: een misstoot die een kets veroorzaakt bij het biljarten. Overdrachtelijk: een verkeerde handeling, een misser, ook gebruikt in de voetballerij.”

Ronny en Franky Verbinst gaan wekelijks bowlen, maar de bowlingvreugde bij de broers zit op een laag pitje. Ze hebben vooral een ‘hobby’ nodig die hen terug samenbrengt en bowling is om praktische redenen het makkelijkst.

Franky wil hun vaste bowlingavonden nieuw leven inblazen en heeft hen ingeschreven voor een tornooi voor gemengde ploegen. Niet evident voor twee single mannen. Dat is echter buiten Franky en Tinder gerekend. Katja gaat komen…

Oké, dit lijkt verdacht veel op het startpunt van groteske billenkletserij, maar net als een bowlingbal kan het plots allemaal een onverwachte richting uitgaan. De gehoopte strike komt toch nog in de goot. Toejuichingen en schouderklopjes blijven uit. Maar daar is alweer een nieuwe bal!

Met: Ben Segers, Rilke Eyckermans en Dominique Mondelaers

Categorie
Locatie
Datum
donderdag 10 maart 2022 - 20:00
Geannuleerd

Afbeeldingen

  • © Johannes Vande Voorde