Print

Cirk Publiek

Op zaterdag 5 oktober tussen 13.30 en 17.00 uur wordt den egger omgetoverd tot een echte circusschool met steltlopers in indrukwekkende praalkostuums, acrobatische toeren, workshops, een vleugje nostalgie en humor voor jong en oud. Deelnemen is gratis.

Om 15.00 uur start de familievoorstelling Sol Bémol van d’irque & fien. Tijdens de voorstelling gaan er geen activiteiten door. De activiteiten worden hervat vanaf 16.00 uur.

Circus à la carte: U vraagt wij draaien, of moeten we eerder zeggen circussen? Al rondlopend in het publiek zal onze circusartiest de mensen uitnodigen om een circusbestelling op te nemen. Jongleren, acrobatie, balanceren,…. Er staat een mix van circustechnieken op het menu. Waar heeft u zin in?

Metamorfosium: Wie gekozen wordt door de laboranten van het metamorfosium, geeft zich over aan het rad der texturen en ondergaat een bijpassende metamorfose. In u schuilt immers een zeemeerman, een stoere indiaan, een rozenprinses,…

Reuzenzeepbellen: Wie kan er de grootste bellen maken? Welke bellen gaan het hoogst? Zit er in elke zeepbel een kleurige regenboog? Met een magisch circus sopje, touwen aan stokjes, rietjes, spiegels, blazers en onze eigen handen maken we massa’s kleine, grote en reusachtige zeepbellen die we laten zweven, vliegen, dansen en uit elkaar spatten.

Workshop Percussie: Intense workshop rond ritme en percussie. Er worden een aantal basisritmes aangeleerd en aan het eind spelen jullie samen als in een echte band.

Workshop goochelen: Onze goochelaar neemt je mee naar een magische wereld vol truckjes. Hij onthult een aantal van zijn grootste geheimen en leert je de kneepjes van het vak. Na deze workshop verras jij iedereen met je kunstjes.

Workshop acrobatie: Acrobatie in een circusworkshop betekent samenwerken. We maken kleine en grote piramides en leren de kinderen hoe ze samen kunnen ‘bouwen’. Met eenvoudige basishoudingen kunnen de kinderen enorm creatief aan de slag.

Cirk Publiek is tot stand gekomen i.s.m. Cirkus in Beweging en Circusatelier Twist Diest en met de steun van de provincie Vlaams-Brabant.

Categorie
Datum
zaterdag 05 oktober 2019 - 13:30 tot 17:00
Prijs
Gratis

Afbeeldingen