Print

Cultuur om 14 uur: Liliane Saint-Pierre & Marijn Devalck '10 jaar Compagnons de la Chanson'

De ticketverkoop van '10 jaar Compagnons de la Chanson' is momenteel gesloten. Het kan zijn dat er nog extra plaatsen vrijkomen in het kader van de richtlijnen rond maximumcapaciteit en social distancing. Hou daarom zeker deze website in de gaten voor de laatste stand van zaken.

Twee Vlaamse topentertainers, voor het eerst verenigd én vereeuwigd op het podium: Liliane Saint Pierre en Marijn Devalck. Samen goed voor meer dan 100 jaar muzikale ervaring in puur Frans chanson.

In 2009 ontwikkelde producer Alain Mazijn het belevingsconcept met de mooiste Franse liedjes in Vlaanderen: Compagnons de la Chanson. De afgelopen seizoenen maakten Johny Voners, Ariadne Van den Brande en Freddy Birset een deel van de muzikale reis mee.

Marijn Devalck werkt al bijna tien jaar samen met het Compagnons de la Chanson-combo o.l.v. Dirk Van der Linden. Samen met Liliane Saint-Pierre maakt de hechte ploeg muziektheater: theater en variété vervat in één spannend herbelevingsconcert: Gilbert Bécaud en Jacques Brel maar ook France Gall en Céline Dion, Edith Piaf en Charles Aznavour naast Johnny Hallyday, Claude François, Nicole Croisille, Yves Montand, Luis Mariano en Adamo.

Bezetting: Liliane Saint-Pierre (zang), Marijn Devalck (zang en gitaar), Jean Van Lint (zang en contrabas), Dirk Van der Linden (zang en klavieren) en Eric Rits (drums)

Deze matineevoorstelling, oorspronkelijk gepland op donderdag 2 april, kon helaas niet doorgaan omwille van de maatregelen omtrent de verspreiding van het COVID-19-virus en werd verplaatst naar donderdag 22 oktober. Aangekochte tickets blijven gewoon geldig. De voorstelling wordt omwille van de impact van de coronamaatregelen op de zaalcapaciteit twee keer gespeeld, om 14 uur en 16 uur. 

Categorie
Locatie
Datum
donderdag 22 oktober 2020 - 14:00
Datum
donderdag 22 oktober 2020 - 16:00
Prijs
ABO: € 14
Senior drop (+65): € 14
-21/+60: € 16
Basis: € 18

Afbeeldingen

  • (c) Jan Huysentruyt