Print

Dansstudio Scintillare's Dance Happening

Dit seizoen organiseert Dansstudio Scintillare voor de 3e keer de Dance Happening! Deze Dance Happening is één groot dansfeest met allerlei toonmomenten waarbij dansers van verschillende leeftijden (van kids tot volwassenen) een ruim aanbod aan dansstijlen laten zien (van breakdance tot jazzdance, van hip hop tot klassiek ballet...) in blokken van 30 min. met tussenin telkens een korte pauze.

Gezellig bijpraten en ideeën uitwisselen bij een hapje en een drankje aan de verschillende drank- en eetstandjes. Er is ook kindergrime voorzien.

Er is geen tribune met vaste plaatsen, maar wel verschillende tafeltjes en stoelen vanwaar je de dansers kan bewonderen.

Tickets zijn verkrijgbaar in de dansstudio of gewoon nog de dag zelf aan de kassa!

De Dance Happening zal om 13u15u van start gaan en tot 's avonds ongeveer 21u verdergaan.
Het publiek is de ganse dag van harte welkom, maar kan er ook voor kiezen om slechts enkele blokken bij te wonen. Met een inkomticket heb je de ganse dag toegang tot de Happening en kan je eveneens deelnemen aan de workshop of demo.
Prijs : €9 in vvk / €10 aan de kassa / -6 jaar: €5 / -3 jaar = gratis

Er zal een GRATIS WORKSHOP Hip hop voor Kids en een GRATIS INITIATIE Strong by Zumba voor Jongeren & Volwassenen plaatsvinden! Iedereen kan gewoon ter plaatse deelnemen!

Hopelijk tot dan(s)!

Categorie
Datum
zaterdag 02 februari 2019 - 13:15
Locatie

Afbeeldingen