Print

De Bonanzas: A 1960s Christmas

NIEUWE DATUM: DONDERDAG 15 DECEMBER 2022

Het is geen geheim dat De Bonanzas wel houden van een stevige portie sfeer en gezelligheid van weleer. Het kon dan ook niet langer uitblijven dat de heren een muzikaal kerstmenu voor u wilden samenstellen.

De Bonanzas ruilen de aspergesoep voor ingetogen nummers van The Beatles en The Stones. De gevulde kalkoen met groentekrans en verse kroketjes schuiven ze dan weer aan de kant voor enkele onvervalste kerstklassiekers.

Uiteraard overgieten de retrochefs dit alles met een stevige sixties-saus. Van Nat King Cole tot Bing Crosby, maar evenzeer van The Beach Boys tot Paul Anka.

De Bonanzas zoals u ze nog maar zelden zag: ingetogen en intiem. Een kerstconcert waar u nu al van begint te watertanden.

Bezetting: Thomas Keersmaekers (leadzang), Dirk Roefs (elektrische gitaar, backings), Simon Jacobs (basgitaar, backings), Hans Claes (keyboard, backings) en Bert Rommes (drums, backings)

Deze voorstelling werd verplaatst van 16 december 2021 naar 15 december 2022. Aangekochte tickets (en daaraan verbonden zitplaatsen) blijven gewoon geldig op de nieuwe datum.

Categorie
Locatie
Datum
donderdag 15 december 2022 - 20:00
Prijs
ABO: € 14
-21/+60: € 16
Basis: € 18
Senior Drop (+65): € 14

Afbeeldingen