Print

De Frivole Framboos: Wachten op Do Groot

GEANNULEERD

Deze voorstelling, oorspronkelijk gepland op donderdag 12 maart 2020, werd door corona verplaatst naar 27 januari 2021. Omdat de maatregelen omtrent de verspreiding van het COVID-19-virus ook op deze nieuwe datum geen concert van de Frivole Framboos zullen toelaten, werd in overleg met hun management beslist om de voorstelling definitief te annuleren en de gekochte tickets terug te betalen. Maar misschien kunnen we het leed wat verzachten: in seizoen 2021-2022 zullen Peter Hens & Bart Van Caenegem in Scherpenheuvel aan het werk te zien zijn met hun nieuwe voorstelling Troppo Maturo!

In hun warm onthaalde voorstelling Wachten op Do Groot onthullen Peter Hens en Bart Van Caenegem ons op virtuoze wijze de geheimen rond de ‘Big Bang’ van de muziek, over de noot waarmee het allemaal begon: ‘Do Groot’. 

Reizend door het verleden zet De Frivole Framboos de tijd op zijn kop en zoekt het antwoord op de vraag wat er zou gebeuren als vroegere tijden de toekomst waren geweest: zou Mozart zich hebben laten inspireren door Stromae, zou James Last van invloed zijn geweest op Wagner? En hoe zouden Bach en Beethoven hebben geklonken als Wagner eerder had geleefd dan zij? 

Het zijn vragen waar de wereld lang mee heeft geworsteld. De mensheid heeft een eeuwigheid moeten wachten, maar de antwoorden zijn de moeite meer dan waard.

 

Categorie
Locatie
Datum
woensdag 27 januari 2021 - 20:00
Geannuleerd
Prijs
ABO: € 20
Senior drop (+65): € 20
-21/+60: € 22
Basis: € 24

Afbeeldingen

  • (c) Koen Bauters