Print

De Kolonie MT / Bruno Vanden Broecke: De Woordenaar

NIEUWE DATUM

Een man komt op. Als de zon. Hij is al opgewarmd. Hij straalt. Hij lacht naar de mensen. Hij lacht naar de instrumenten om zich heen. Hij aait een orgeltje. Hij schraapt zijn keel. De man doet zijn mond open. Er komt muziek uit.

De Woordenaar wordt een explosief theaterconcert waarin Bruno Vanden Broecke een man is met een missie. Een lichtend voorbeeld om te volgen. Wat hij te bieden heeft is niets minder dan een handleiding voor ons leven. Omsingeld door topmuzikanten Bo Spaenc, Pol Vanfleteren, Johan Vandendriessche & Dante Verspaendonck of Amber Meert duikt hij onder in het leven van alledag zoals het is of zoals u dacht dat het was.

De Woordenaar wordt een daverende combinatie tussen swingende woorden en sprekende muziek. Bo Spaenc zet het muzikale hekkenwerk uit met ruimte voor improvisatie. Elke voorstelling is De Woordenaar een nieuw, uniek muziektheaterfeest.

Deze voorstelling werd verplaatst van woensdag 18 maart 2020 naar donderdag 14 januari 2021 door COVID-19. De inleiding die initieel voorzien was om 19 uur, gaat omwille van de coronamaatregelen niet door!

Categorie
Locatie
Datum
donderdag 14 januari 2021 - 20:00
Prijs
ABO: € 13
-21/+60: €15
Basis: €17
Youth drop (-18): € 8

Afbeeldingen

  • © Jan Marchand Photography

  • © Pat Verbruggen

Filmpjes