Print

De Mottegalm: lenteconcert

Het fanfare-orkest De Mottegalm uit Rillaar organiseert op zaterdag 13 april 2019 om 20u haar jaarlijks lenteconcert in den egger onder leiding van Philip Gorts.  

Dit jaar zal er voor dit concert samengewerkt worden met niemand minder dan Sasha Rosen.

Sasha Rosen werd in 1978 in Amsterdam geboren. Op vijfjarige leeftijd kwam ze reeds in aanraking met het theater dankzij haar moeder die musicals schreef en regisseerde. Via het Nederlands KinderTheater speelde ze mee in diverse producties in zowel binnen- als buitenland. Het was dan ook logisch dat ze een opleiding musical volgde. In 2000 kreeg ze niet alleen een hoofdrol in de tvserie Finals maar ging ze ook verder studeren in Engeland aan de Guildford school of Acting. Na het afronden van deze opleiding speelde ze diverse hoofdrollen in diverse musicals o.a. Romeo en Julia, Sneeuwwitje, Mamma Mia,…  Bij de jongsten onder ons is ze gekend als zangeres van de Ketnetband, de studio 100 TV Band of zelfs van haar gastrol in de film K3 en het ijsprinsesje.

De meesten onder ons kennen haar als echtgenote van Davy Giles welke deel uitmaakt van de bekende band De Romeo’s. In de Romeo’s film H.I.T. welke in 2017 uitkwam, speelt zij de vrouwelijke hoofdrol. 2017 is ook het jaar waarin ze samen deelnamen aan het Hasseltse schlagerfestival. Ze treedt echter niet altijd op aan de zijde van haar echtgenoot maar kan ook zelf haar mannetje staan. Momenteel is ze nog steeds actief als (musical)actrice en zangeres. Ze heeft immers nog steeds een prachtige stem. 

Heel de fanfare kijkt er dan ook naar uit om zo’n prachtige zangeres te mogen begeleiden bij het brengen van haar nummers.

Wil je dit concert niet missen? Kaarten in voorverkoop aan 10 euro zijn te verkrijgen via www.denegger.be, www.demottegalm.be of bij de muzikanten of bestuursleden van het fanfare-orkest De Mottegalm.

Categorie
Locatie
Datum
zaterdag 13 april 2019 - 20:00
Prijs
€ 10

Afbeeldingen