Print

Drive-in cinema 2021

Onze gemeente pakt uit met de tweede editie van de drive-in movies. Deze keer met twee keer twee films op één avond!

Op 2 juli starten we om 19 uur met de geweldige familiefilm Bigfoot Junior (Nederlandstalige versie), over een buitenbeentje dat ontdekt wie zijn echte vader is... de legendarisch Bigfoot! Om 22 uur programmeren we The Gentlemen, een flitsende gangsterfilm van regisseur Guy Ritchie met een topcast van onder andere Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Hugh Grant en Colin Farrell!

Op 27 augustus openen we met Toy Story 4 (Nederlandstalige versie), het nieuwste avontuur van de alom bekende Pixar-helden Woody en Buzz Lightyear die tijdens een spannende reis weer heel wat nieuwe speelgoedvrienden maken. Later op de avond staat het met meerdere Oscars en een Gouden Palm bekroonde Parasite op het programma, een tragikomedie vol verrassende plotwendingen.

De vertoning gebeurt via een 40 m² groot LED-scherm, de klank wordt via een FM-kanaal op uw radio weergegeven. Breng je familie en/of vrienden mee, een knabbeltje en een drankje erbij en maak er in de auto een leuke en originele filmervaring van!

Reserveer vooraf je (parkeer)plaatsje en kom genieten van deze unieke ervaring op de parking van den egger.

Reservatie is verplicht. Per wagen en per film kost een ticketje 10 euro.

 

Vrijdag 2 juli om 19u: BIGFOOT JUNIOR (duur: 1u31)

Bigfoot Junior is een Belgisch-Franse computer-geanimeerde komedie-dramafilm. De film werd geregisseerd door Ben Stassen en Jeremy Degruson.

De 13-jarige Adam is een buitenbeentje dat eropuit trekt om het mysterie rondom zijn verdwenen vader op te lossen. Hij komt erachter dat zijn vader niemand minder is dan de legendarische Bigfoot! Een fascinerend wezen dat zich al jaren in het bos verstopt om zichzelf en zijn gezin te beschermen tegen HairCo, een groot bedrijf dat dolgraag wetenschappelijke experimenten wil uitvoeren met zijn bijzondere DNA. Terwijl vader en zoon samen de verloren tijd proberen in te halen komt Adam erachter dat hij net als zijn vader beschikt over speciale superkrachten. Maar wat Adam en zijn vader niet weten, is dat HairCo hen op de hielen zit en Adams zoektocht hen rechtstreeks naar Bigfoot heeft geleid.

Vrijdag 2 juli om 22u: THE GENTLEMEN (duur: 1u53)

The Gentlemen is een Brits-Amerikaanse komische misdaadfilm uit 2019 onder regie van Guy Ritchie. De hoofdrollen worden vertolkt door Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Hugh Grant, Michelle Dockery, Colin Farrell en Henry Golding.

De Amerikaanse drugbaron Mickey Pearson bezit in Londen een zeer winstgevende marihuanahandel. Wanneer men in de onderwereld lucht krijgt van zijn intentie om de handel te verkopen, worden er allerlei plannetjes gesmeed om zijn drugsrijk hardhandig over te nemen.

Een slimme Britse gangsterfilm die je geen moment met rust laat en waarbij je voor een rustpunt moet wachten tot de aftiteling.

Vrijdag 27 augustus om 19u: TOY STORY 4 (duur: 1u40)

Toy Story 4 is een Amerikaanse animatiefilm uit 2019 van Pixar met Walt Disney Pictures als uitgever. De film wordt geregisseerd door Josh Cooley.

Sheriff  Woody en Buzz Lightyear hebben een nieuwe eigenaar gevonden nadat Andy naar de universiteit ging, nl. Bonnie. Waar Woody nog het favoriete speelgoed van Andy was, merkt hij dat hij dit niet is van Bonnie. Zij speelt liever met ander speelgoed.

Woody heeft altijd vertrouwen gehad in zijn plek op deze wereld. Zijn grootste prioriteit is de zorg voor Andy en Bonnie. Wanneer Bonnie met tegenzin een nieuw stuk speelgoed, genaamd "Forky', toevoegt aan haar kamer, ontdekt Woody tijdens een avontuurlijke rondreis met oude én nieuwe vrienden, hoe groot de wereld van speelgoed werkelijk kan zijn.

Ze maken nieuwe vrienden met ander speelgoed en gaan op een spannende road trip om te laten zien hoe het leven als speelgoed is.

Vrijdag 27 augustus om 22u: PARASITE (duur: 2u12)

Parasite is een Zuid-Koreaanse tragikomische film uit 2019 die geschreven en geregisseerd werd door Bong Joon-ho. De hoofdrollen worden vertolkt door Song Kang-ho, Lee Sun-kyun, Cho Yeo-jeong, Jang Hye-jin, Choi Woo-shik en Park So-dam. De film werd in 2019 op het filmfestival van Cannes bekroond met de Gouden Palm. In februari 2020 won de film ook vier Oscars, waaronder die voor beste film en beste internationale film. Het was de eerste niet-Engelstalige film die werd uitgeroepen tot beste film.

De familie Kim verkeert in permanente geldnood, ze leven in een krap en duister souterrain en verdienen de kost met het vouwen van pizzadozen. Zoon Ki-woo wordt op een dag benaderd door zijn vriend Minom om bijles te gaan geven aan Da-hye, de dochter van de rijke Koreaan Mr. Park. Wanneer Ki-woo in de wereld van de rijke familie belandt, maakt hij van zijn nieuwe positie misbruik door ook zijn gezinsleden aan een baan bij de familie te helpen…

Een opeenstapeling van situaties en ontmoetingen zorgen voor meer dan gewone spanning, een enorme dosis drama en tal van plotwendingen. Niet voor niets een meervoudig Gouden Palm en Oscar winnaar.

Categorie
Datum
vrijdag 02 juli 2021 - 19:00
Datum
vrijdag 02 juli 2021 - 22:00
Datum
vrijdag 27 augustus 2021 - 19:00
Datum
vrijdag 27 augustus 2021 - 22:00
Prijs
€ 10

Afbeeldingen

  • Vrijdag 2 juli om 19u: BIGFOOT JUNIOR

  • Vrijdag 2 juli om 22u: THE GENTLEMEN

  • Vrijdag 27 augustus om 19u: TOY STORY 4

  • Vrijdag 27 augustus om 22u: PARASITE