Print

Ekko & Jacques Stotzem: Kerkconcert Merodefestival

In samenwerking met Merodefestival. Programma  is onder voorbehoud van aangepaste coronamaatregelen. Voor de laatste info en tickets kan je terecht op https://kerk.merodefestival.be/

Het Merodefestival organiseert in het Merodegebied acht unieke kerkconcerten met muziek uit heel Europa.

In het kerkconcert in Zichem staat de Waalse virtuositeit centraal.

De jonge Waalse groep Ekko brengt een mix van nieuwe volksmuziek, geïnspireerd door het Belgische surrealisme. En dat merk je ook aan hun muziek: de energie van een folkgroep met de improvisatieskills van de betere jazzmuzikanten.

Jacques Stotzem leerde zichzelf gitaar spelen en heeft zo zijn eigen harmonisch verfijnde stijl gecreëerd. Hij combineert blues, jazz, rock en folk en is misschien wel de meest uitzonderlijke gitarist van ons land. 

Dit dubbelconcert biedt je een unieke inkijk in de Waalse muziekscène!

Bezetting: Jacques Stotzem (gitaar), Lorcan Fahy (mandoline), Pablo Golder (accordeon) en Antoine Dawans (trompet)

We hopen met zijn allen dat de kerkconcerten vanaf januari kunnen doorgaan, maar ondertussen zit het Merodefestival niet stil. Het presenteert vanaf nu ook Muzikale wandelingen in het Merodegebied! Beleef de Merodestreek, haar mooie kleine erfgoedplekken en haar prachtige natuurgebieden tijdens een muzikale wandeling aan de hand van een wandelapp. In routes van zo'n 7-9 km tonen we de regio op zijn mooist: al wandelend, rustig ontdekkend. Per wandeling vind je een spannende muzikale ontdekkingstocht. Graag meer info hierover? Neem dan zeker een kijkje op https://wandelingen.merodefestival.be/.

Categorie
Datum
zaterdag 23 januari 2021 - 20:00
Prijs
Basis: € 18

Afbeeldingen