Print

Erik & Sanne: 30 jaar ‘Veel te mooi’ (NIEUWE DATUM)

Op 12 maart 2020 zal het precies 30 jaar geleden zijn dat Erik & Sanne de klassieker Veel te mooi opnamen. Al beslisten ze zes jaar geleden om te stoppen met liveconcerten, de muziek was nooit ver weg. Achter de schermen bouwden ze mee aan de carrière van dochter Maartje. In stilte schreven ze tekst en muziek voor haar twee albums maar het bleef kriebelen om weer samen op het podium te staan.

30 jaar Veel te mooi kon toch niet zomaar voorbijgaan. Vandaar deze theatershow. Erik & Sanne brengen niet enkel de klassiekers Veel te mooi, Aan mijn darling, Het huis dat tussen rozen stond, Land van ons twee en Stille brieven maar ook mooie luisterliedjes als Oostendse wind of Jas met duizend kleuren.

Dochter Maartje brengt ook een paar van haar eigen liedjes, en verrijkt daarnaast de unieke samenzang van haar muzikale ouders. Dit wordt een uitzonderlijk en onvergetelijk weerzien.

Bezetting: Erik Van Neygen (zang), Sanne (zang), Maartje Van Neygen (zang), Pieter Van Malderen (piano), Filip Bruffaerts (gitaar) en het strijkkwartet Nome d’arte o.l.v. Wim Spaepen

Deze voorstelling, oorspronkelijk gepland op vrijdag 13 maart, kon helaas niet doorgaan omwille van de maatregelen omtrent de verspreiding van het COVID-19-virus en werd verplaatst naar vrijdag 26 juni om 20 uur. Aangekochte tickets (en daaraan verbonden zitplaatsen) blijven gewoon geldig.

Categorie
Locatie
Datum
vrijdag 26 juni 2020 - 20:00
Uitverkocht
Prijs
ABO: € 18
Senior drop (+65): € 18
-21/+60: € 20
Basis: € 22

Afbeeldingen