Print

Film in open lucht @ den egger

Aan het begin en het einde van de zomer kan je genieten van een gratis film in openlucht. Het grasplein naast de sporthal van Scherpenheuvel wordt omgetoverd tot een openluchtbioscoop op vrijdag 5 juli en vrijdag 30 augustus. De film kan pas starten bij voldoende duisternis. Dit betekent dit dat de film van juli zal starten rond 22u en de film van augustus reeds zal starten om 21u. Iedereen is welkom vanaf 20u om een plaatsje te veroveren op het grasplein en iets lekkers te drinken.
Je kan tegen betaling iets consumeren aan onze zomerbar, maar je mag ook eigen versnaperingen meebrengen.  Er zullen klapstoelen zijn, maar je mag ook je eigen comfortabele stoel meenemen.

Bij regenweer worden de films in de blauwe zaal van gc den egger getoond.

Vrijdag 5 juli: The Greatest Showman

The Greatest Showman is een Amerikaanse musical uit 2017, geregisseerd door Michael Gracey. Een muzikaal spektakel over het ontstaan van de showbusiness en het gevoel van verwondering dat ontstaat als dromen werkelijkheid worden. De film is gebaseerd op het leven van Phineas Taylor Barnum, die in de film wordt vertolkt door Hugh Jackman. Barnum was een visionair die zich van niets wist te ontwikkelen tot het brein achter een betoverend spektakel dat wereldwijd publiek aansprak en in vervoering bracht.

Vrijdag 30 augustus: Green Book

Green Book is een Amerikaanse biografische roadmovie uit 2018 onder regie van Peter Farrelly. Een inspirerend, hartverwarmend en waargebeurd verhaal over de hechte vriendschap tussen een uitsmijter (Viggo Mortensen) en concertpianist (Mahershala Ali). Wanneer pianist Don Shirley in 1962 op zoek is naar een lijfwacht voor zijn tournee door het zuiden van Amerika, komt hij in contact met Tony Lip. Een Italiaans-Amerikaanse uitsmijter die graag wat wil bijverdienen. Samen reizen ze door verschillende ‘blanke’ staten aan de hand van een speciale reisgids (The Green Book). Tijdens hun reis worden zij geconfronteerd met hun tegengestelde persoonlijkheden, gevaar en racisme maar ook met onverwachte menselijkheden en een volle dosis humor. Om veilig thuis te komen zullen zij hun verschillen aan de kant moeten zetten en ontstaat er een bijzondere vriendschap.

Categorie
Datum
vrijdag 05 juli 2019 - 22:00
vrijdag 30 augustus 2019 - 21:00
Prijs
Gratis

Afbeeldingen