Print

Fototentoonstelling Amava vzw

Dagelijks geopend bij activiteiten in den egger en tijdens de openingsuren van het secretariaat.

Amava is een organisatie die projecten ondersteunt in Zuid-Afrika, enerzijds met financiële steun en anderzijds door de inzet ter plaatse van vrijwilligers en stagiaires. Alle organisaties die zich inzetten voor de Zuid-Afrikaanse gemeenschap moeten het onderste uit de kan halen om hun werking verder te zetten en kunnen dus alle extra hulp goed gebruiken.

In de gangen van den egger kan je foto's bekijken van enkele van deze projecten. Je ziet er naast prachtige natuurfoto's beelden van onder andere het Zanathemba weeshuis voor verwaarloosde en misbruikte baby's en peuters, de Ubomi Obutsha crèche en naschools centrum voor kinderen en jongeren, het Cheshire Home voor mensen met een beperking en Vistarus, een opvangcentrum voor gezinnen in nood. De foto's werden genomen in 2016 door vrijwilligster Jelle De Medts (www.jelledemedts.com).

Wil je graag een foto aankopen? Of ben je misschien zelf geïnteresseerd geraakt om in Zuid-Afrika de handen uit de mouwen te steken? Neem dan contact op met Amava via www.amavavzw.be, 0498/694462 of rietmeheus@amavavzw.be.

Datum
maandag 13 augustus 2018 - 09:00 tot 19:00
Prijs
Gratis

Afbeeldingen