Print

Gilles Van der Linden: Winterreise (Klankenstroom)

Klankenstroom laat dit jaar opnieuw klassieke muziek ruisen en razen in de streek van de Merode. Het festival verwelkomt je op plaatsen waar het historisch erfgoed en de natuur een bijzondere plaats innemen. Met het thema stilte word je dit jaar op verrassende wijze door de natuur van zes gemeenten van de Merode geloodst.

In de Sint-Pieterskerk van Testelt wordt, als moment van introverte stilte, Winterreise van Franz Schubert opgevoerd met tenor Gilles Van der Linden. Een fascinerende, muzikale reis voor de hele familie.

Het concert in de Sint-Pieterskerk is de grand finale van een hele dag activiteiten. De dag wordt ingezet op de Ezelboerderij De Hoef in Messelbroek met van 10u30 tot 11u30 een familie-yogasessie begeleid met een soundscape (deelnameprijs: 4 euro). Het tweede luik bestaat uit een avondwandeling langs de Demer met start om 16u30 aan zaal De Keyt, Kerkendijk in Messelbroek en aankomst rond 18.30 u aan parochiehuis in Testelt (4 euro per persoon, inclusief drankje en hapje - er is vervoer voorzien om je terug te brengen naar de startplaats). Met een ticket voor het concert, kan je gratis meedoen aan de wandeling. Reserveren voor de wandeling wel noodzakelijk.

Alle info over de yogasessie en wandeling, vind je op www.klankenstroom.com.

Neem de hele familie mee op deze fascinerende, muzikale reis !

I.s.m. stad Scherpenheuvel-Zichem en project de Merode.

Categorie
Datum
zondag 12 november 2017 - 19:00
Prijs
ABO: € 10
-21/+60: € 12
Basis: € 14

Afbeeldingen