Print

Het Prethuis: De contactspeurder

Raf heeft sinds kort een nieuwe baan, hij maakt deel uit van het contactonderzoeksteam van het Agentschap Zorg en Gezondheid. Hij moet mensen telefonisch benaderen om hun recente contacten op te vragen. Dit blijkt echter niet zo simpel. Heel wat mensen zijn niet onmiddellijk bereid hieraan mee te werken. Of ze hebben toevallig geen tijd en vragen een ander moment terug te bellen om vervolgens nooit meer op te nemen. Ook een hardhorige dame passeert de revue, wat de opdracht er niet makkelijker op maakt. Hij krijgt uiteindelijk toch iemand aan de lijn die wil meewerken, maar dat mondt dan weer uit in een verrassing van formaat waar Raf toch even niet goed van is.

De contactspeurder is een actuele komische voorstelling, boordevol misverstanden en verrassende wendingen en dat volledig corona-proof!

De voorstelling werd na de première in Het Antwerpse Fakkeltheater in de pers overladen met lovende recensies. Het Nieuwsblad gaf 4 sterren en opende het artikel met: ‘De Contactspeurder doet half jaar virusellende op één avond vergeten.’ Luc Milio zei op Radio 2: ‘Geweldig dat je handen nog eens dienen om enthousiast in te klappen en niet enkel om gel aan te smeren.

Tekst en spel: Jeroen Maes

Categorie
Locatie
Datum
donderdag 08 oktober 2020 - 19:00
Datum
donderdag 08 oktober 2020 - 21:00
Prijs
ABO: € 13
Basis: € 16
Youth drop (-18): € 8

Afbeeldingen