Humor

Jacques Vermeire: 70+

donderdag 07 april 2022 - 20:15

Jacques Vermeire 70+?! Dàt zou je niet zeggen. Onvermoeibaar sleurt de volkskomiek voorjaar 2022 zijn kinderen het podium op. Omdat Jacques een heel jaar lang 70 is, plus een beetje meer. En omdat ook Julie en Maxime present geven, plus nog een beetje meer, dus.

70+, een nieuwe zaalshow, met driedubbele Vermeire-signatuur. Julie leidt de dans, Maxime is de vrijbuiter, Jacques doet zijn dekselse leven uit de doeken en neemt altijd weer het hilarische heft in handen. Want of oprecht àlles voor waar en echt verklaard kan worden, is zeer de vraag.

Meer info

Erik Van Looy: Verslaafd!

donderdag 12 mei 2022 - 20:00

Erik Van Looy kennen we al seizoenen lang als de presentator van De Slimste Mens Ter Wereld. Door zijn populariteit als quizmaster zouden we haast vergeten dat hij één van de meest succesvolle regisseurs van het land is en al zijn hele leven verslaafd aan cinema en filmsterren.

Meer info

Wouter Deprez: Speech

woensdag 08 december 2021 - 20:00
donderdag 09 december 2021 - 20:00

Om deze voorstelling bij te kunnen wonen is een geldig COVID Safe Ticket verplicht.

Wat heeft Wouter na al die jaren begrepen van het instrument waar hij mee werkt? Wat doet hem lachen in taal? Wat ontroert Wouter in taal, nog meer dan vroeger? Welke dringende aanpassingen in taal wil Wouter doorvoeren? En waarom worden vraagtekens zo vaak gebruikt om u nieuwsgierig te maken? 

Deze voorstelling is een ode, een liefdesverklaring, een aanklacht. Ze is een samenzwering en een revolutionair congres dat jong en oud zal verzoenen. En misschien zelfs man en vrouw. 

Meer info

Bert Gabriëls en sidekicks Johnny Trash & Jeroen Verdick: #Eindejaars3

vrijdag 17 december 2021 - 20:00

Om deze voorstelling bij te kunnen wonen is een geldig COVID Safe Ticket verplicht.

Het mes van Bert Gabriëls ligt klaar om voor de 3de keer de actualiteit te fileren. Vermoedelijk zijn we dan ‘post-corona’, een tijdperk waarop we even lang hebben gewacht als de gemiddelde zendingen van de post.

Na zijn geslaagde debuut was er vorig jaar enkel een coronaproof studioversie van Bert z’n #Eindejaars. Zonder publiek werd het opnieuw een voltreffer, met succesvolle radio-uitzendingen en een druk bekeken integrale versie op Streamz.

Meer info

Steven Delaere: Schijn

donderdag 17 februari 2022 - 20:00

Steven Delaere volgde de opleiding klassieke muziek in Gent, alvorens zich te storten op zijn andere passie: goochelen. Na zijn finaleplaats in Belgium's Got Talent 2015, maakte Steven een comeback in Belgium’s Got Talent 2019. In zijn auditie sloeg hij iedereen met verstomming en bewees hij zijn kwaliteiten als goochelaar en entertainer. Uiteindelijk werd hij ook één van de finalisten.

Meer info

Adriaan Van den Hoof: ’t Zal schoon zijn als het af is

zaterdag 19 februari 2022 - 20:00

Noem het geen compilatie, geen greatest hits en al zeker geen nostalgische bui, maar na vijf succesvolle voorstellingen en twaalf jaar op het podium is Adriaan wel toe aan een terugblik, opnieuw met muzikant en trouwe vriend Pele aan zijn zijde.

Welke scènes hebben de tand des tijds doorstaan, welke zou Adriaan nu helemaal anders aanpakken? Waar heeft hij naar eigen gevoel kansen gemist en ziet hij nu wel een kans om ze te grijpen? Hoe komt zo’n voorstelling eigenlijk tot stand en wat kunnen we daaruit leren over de persoon achter de speler?

Meer info

Xander De Rycke: Bekend & bescheiden

vrijdag 06 mei 2022 - 20:00

Het publiek heeft er even moeten op wachten maar Xander De Rycke is terug met een stand-up show. In zijn meest persoonlijke voorstelling tot nu toe vat hij samen wat iedereen gemist heeft de afgelopen jaren. Want, mocht je er nog aan twijfelen, Xander is zeker bekender geworden. Toch is hij nog steeds dezelfde bescheiden jongen gebleven.

Meer info

Els de Schepper ziet ze vliegen

donderdag 10 februari 2022 - 20:00

Els de Schepper presenteert een turbulente vlucht uit de realiteit. Je zal worden meegevoerd in een wereld vol ontroering, glimlachjes en schaterbuien. Ga mee op een expeditie tot in de diepste kern van Els haar hoofd. Een zoektocht met als belangrijkste vraag: waar zijn de liefde en de uitbundigheid gebleven?

Meer info

Jan Jaap Van der Wal: III-ième

woensdag 12 januari 2022 - 20:00

Om deze voorstelling bij te kunnen wonen is een geldig COVID Safe Ticket verplicht.

Jan Jaap Van der Wal staat opnieuw in de theaters. Geen lange toer deze keer, maar kort en krachtig.

Vlaanderen houdt van Jan Jaap en dat gevoel is volledig wederzijds. Na twee seizoenen de gebeurtenissen in Vlaanderen te hebben gefileerd in De Ideale Wereld trakteert hij ons in III-ème op zijn visie en zijn bedenkingen. Maar dan Iive, op een podium. Na De Nieuwe Belg en Schoon is het tijd voor zijn derde: III-ième.

Meer info

Kommil Foo: Oogst

zaterdag 08 januari 2022 - 20:00

Om deze voorstelling bij te kunnen wonen is een geldig COVID Safe Ticket verplicht.

Een piano, een gitaar, een viool en hun twee karakter-stemmen: meer hebben de broers Walschaerts niet nodig om hun publiek een memorabele avond te bezorgen. 

Dertig jaar onafgebroken maken en spelen. Hoog tijd dus om uit al dat moois een nieuwe voorstelling te destilleren. 

Zonder circus, intiem. 

Raf, Mich, hun mooiste liedjes en hun strafste verhalen. Kommil foo op z’n best!

Regie: Ineke Nijssen en Walter Janssens

Meer info