Humor

Circus Ronaldo: Swing

woensdag 24 april 2019 - 20:00
vrijdag 26 april 2019 - 20:00
zaterdag 27 april 2019 - 20:00

Groots spektakel en kleine knipogen, swingende tonen en een vleugje verleiding…. Vergeet eventjes de rodeneuzenclown, met SWING maakt Circus Ronaldo een voorstelling die niet in één vakje te stoppen valt.

Nestel je neer in onze tent, schuif wat dichter tegen je geliefde aan en laat een zoetgevooisde stem je meevoeren naar de jaren ‘40, terwijl de ooh’s en aah’s je om de oren vliegen.

Geloof ons vrij, het zestal van SWING zal je niet alleen charmeren met hun humor en doldwaze fratsen, maar je ook verliefd laten worden op hun ongekunstelde authenticiteit.

Meer info

Tom Van Dyck: Het beest in u (GEANNULEERD)

donderdag 23 mei 2019 - 20:00

Tom Van Dyck zou op donderdag 23 mei te gast zijn in den egger met zijn voorstelling 'Het Beest in U'. Zoals u mogelijk al vernomen heeft, konden de eerste voorstellingen niet doorgaan om gezondheidsredenen.

Meer info

Erhan Demirci: Wa make?

donderdag 16 mei 2019 - 20:00

Wa make? Ooit al eens verdwaald in een van de cités van Limburg? Dan is dit waarschijnlijk het eerste wat je hoorde. De meest gestelde vraag onder vrienden en buren. Bij vrienden betekent het ‘hoe gaat het?’, ‘wat ben je aan het doen?’, of gewoon ‘heb je eigenlijk al werk?’

Maar zelfs Georgette en Meryem vragen het tegenwoordig aan elkaar. Wat heb je gekookt vandaag? Zit je prothese goed? Hoe is het met de kleinkin­deren? Het antwoord is meestal ‘Goeie, en met u?’ Maar zijn we allemaal wel ‘goeie’? Zeggen we allemaal wel altijd hoe het echt met ons gaat?

Meer info