Print

JazzCafé@denegger: Jan Muës Quartet WORDT UITGESTELD!

Door de maatregelen omtrent de verspreiding van het COVID-19-virus zijn alle (gast)voorstellingen in GC den egger tot nader order opgeschort. De organisator van het Jazzcafé@denegger zal het concert verplaatsen naar een latere datum en brengt jullie zo snel mogelijk op de hoogte van de nieuwe datum.

Jan Muës behoort tot de lyrische strekking in de jazz en hij heeft daarin duidelijk zijn eigen stijl en plaats gevonden. Zijn muzikale intentie is om zijn eigen gevoelens met zijn toeschouwers te delen.  In zijn improvisaties zal hij nooit proberen het publiek met technische hoogstandjes te overdonderen. De juiste noot op de juiste plaats en met de juiste feeling is steevast zijn devies.

Jan en zijn kwartet brengen bekende en minder bekende jazz standards, bossa, latin en swing, samen met zijn eigen werk. Dit hechte jazzensemble weet het publiek te boeien met een brede waaier aan sferen en emoties: van vrolijk en speels tot ingetogen en melancholisch, altijd gekoppeld aan een onweerstaanbaar, meeslepend ritme… Een plezier om naar te luisteren en zelfs te kijken.

Jan Muës: bugel, trompet en vocal
Peter Verbraeken: gitaar
Mario Vermandel: contrabas
Eric Rits: drums

Kaarten te verkrijgen door storting van het bedrag op BE44 7330 1906 2045 (met vermelding van naam, adres en optreden).

Categorie
Datum
dinsdag 31 maart 2020 - 20:30
Locatie
Prijs
€ 12

Afbeeldingen

  • Jan Muës © Nico Corten