Print

Johnny Logan: It is what it is WORDT UITGESTELD!

Door de dreiging van het COVID-19-virus werd in overleg met het management van Johnny Logan beslist om dit concert uit te stellen. Ticketkopers worden op de hoogte gebracht van zodra de nieuwe datum gekend is. Tickets blijven gewoon geldig.

Iedereen kent Johnny Logan als de man die twee keer het Eurovisiesongfestival won. In 1980 met What’s another year, en zeven jaar later met Hold me now. Bovendien was hij ook de componist van Why me, het nummer waarmee Linda Martin de liedjeswedstrijd won in 1992. Een indrukwekkend palmares dus, dat nog door niemand geëvenaard werd!

Nu, bijna 40 jaar na zijn eerste overwinning, brengt Johnny met It is what it is voor het eerst een album uit met enkel nieuwe eigen composities. Een plaat die volgens de man zelf het logische vervolg is op zijn songfestivalhits. Een plaat ook waarop hij een waaier aan stijlen en genres verkent zonder zichzelf te verloochenen, en die ook live in concert, begeleid door de elfkoppige Lou Roman Band, een hele belevenis belooft te worden!

 

Categorie
Locatie
Datum
vrijdag 10 april 2020 - 20:00
Prijs
ABO: € 32
-21/+60: € 34
Basis: € 36

Afbeeldingen

  • © Manfred Baumann