Print

Johnny Logan: It is what it is

DEZE VOORSTELLING WORDT UITGESTELD!

Iedereen kent Johnny Logan als de man die twee keer het Eurovisiesongfestival won. In 1980 met What’s another year, en zeven jaar later met Hold me now. Bovendien was hij ook de componist van Why me, het nummer waarmee Linda Martin de liedjeswedstrijd won in 1992. Een indrukwekkend palmares dus, dat nog door niemand geëvenaard werd!

Nu, bijna 40 jaar na zijn eerste overwinning, brengt Johnny met It is what it is voor het eerst een album uit met enkel nieuwe eigen composities. Een plaat die volgens de man zelf het logische vervolg is op zijn songfestivalhits. Een plaat ook waarop hij een waaier aan stijlen en genres verkent zonder zichzelf te verloochenen, en die ook live in concert, begeleid door de elfkoppige Lou Roman Band, een hele belevenis belooft te worden!

Het concert van Mister Eurovision Johnny Logan, oorspronkelijk gepland op vrijdag 10 april, kon helaas niet doorgaan omwille van de wereldwijde uitbraak van het coronavirus  en werd daarom verplaatst naar vrijdag 16 oktober. Helaas zijn we door de aanhoudende maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19 opnieuw verplicht om het concert uit te stellen, omdat een tot de nok gevulde theaterzaal hoogstwaarschijnlijk nog niet mogelijk zal zijn midden oktober. We wachten eerst de evolutie van het coronavirus af, vooraleer een nieuwe datum te prikken. Eens die bekend is, zullen de ticketkopers persoonlijk op de hoogte worden gebracht. Bedankt voor jullie begrip!

Categorie
Locatie
Datum
vrijdag 16 oktober 2020 - 20:00
Geannuleerd
Prijs
ABO: € 32
-21/+60: € 34
Basis: € 36

Afbeeldingen

  • © Manfred Baumann