24/11

Begijn Le Bleu: 'De ronde van Begijn' met Edwig Van Hooydonck en Nick Nuyens

vrijdag 24 november 2017 - 20:00

De Ronde van Begijn is een koersshow met panache waarin comedian en wielerliefhebber Begijn Le Bleu, o.a. bekend van Foute Vrienden, twee bekende coureurs op bezoek krijgt. In den egger haalt Begijn met ex-Ronde van Vlaanderen-winnaars Edwig Van Hooydonck en Nick Nuyens herinneringen op over de topjaren van deze renners en praat hij met hen over het huidige wielerseizoen. Bernard Bidon draait ondertussen fijne muziekjes en staat garant voor een topsfeer.

Meer info

Toneel Sint Pieter Testelt: De schone smeerlap

zaterdag 18 november 2017 - 20:00
vrijdag 24 november 2017 - 20:00
zaterdag 25 november 2017 - 20:00

François Vandermeulen, vrouwenversierder, bedrieger en leugenaar, slaagt er in om over en weer te jongleren tussen Katrien, zijn vrouw die hij van plan is te verlaten, Barbara, zijn depressieve maitresse, Betty, zijn overbemoederende ex en zijn allernieuwste vlam Lesley. Alles loopt op wieltjes tot op zijn verjaardag, de dag dat de vier vrouwen samenzweren.     

Het feestje heeft een bittere nasmaak. Het stuk is een nachtmerrie voor elke getrouwde man, schone smeerlap of niet. De schone smeerlap tracht zijn gedrag uit te leggen aan het publiek.

Meer info