Print

Kunstendag voor kinderen

Elk jaar op de derde zondag van november viert Vlaanderen de Kunstendag voor Kinderen. Op die dag kunnen kinderen en hun familie een hele dag kunst beleven.

Scherpenheuvel-Zichem neemt voor het eerst deel en organiseert een leuke voormiddag voor heel het gezin in GC den egger. Flits terug in de tijd en kom terecht op een gezellige picknick in de rode zaal van den egger!

Tussen 8.30u en 10u kan je in den egger terecht voor een heerlijk ontbijtbuffet. Tijdens het ontbijt kan je genieten van een leuke theatervoorstelling van Team Boenga Boenga.

Van 10u tot 13u gaan er verschillende activiteiten en workshops van start. Zo kan je samen met Hikke Takke Toe kennismaken met verschillende kunststromingen aan de hand van leuke knutselwerkjes. Creëer fantastische fantasiedieren van Salavator Dali, timmer kubistische figuren in elkaar van Pablo Picasso of knutsel een bewegende mobiel in elkaar zoals Alexander Calder.

De kinderen kunnen zich ook een gek kapsel  laten aanmeten door het bloemenmeisje of zichzelf verkleden als een 19e -eeuwse heer of dame en zich op foto vereeuwigen met onze vintage photobooth.

De inschrijvingsprijs voor het ontbijt bedraagt 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen (tot en met 12 jaar). Schrijf je voor maandag 11 november in aan de balie van GC den egger, via info@denegger.be of online. Kinderen jonger dan 2,5 jaar mogen gratis mee ontbijten, maar moeten wel ingeschreven zijn (enkel aan de balie van den egger).

De workshops en activiteiten die starten vanaf 10u zijn gratis toegankelijk, hiervoor moet je niet inschrijven!

Categorie
Datum
zondag 17 november 2019 - 08:30

Afbeeldingen