Print

Kunstendag voor kinderen

Elk jaar op de derde zondag van november viert Vlaanderen de Kunstendag voor Kinderen. Op die dag kunnen kinderen en hun familie een hele dag kunst beleven.

Scherpenheuvel-Zichem neemt voor het eerst deel en organiseert een leuke voormiddag voor heel het gezin in GC den egger. Flits terug in de tijd en kom terecht op een gezellige picknick in de rode zaal van den egger!

Tussen 8.30 u en 10 u kan je in den egger terecht voor een heerlijk ontbijtbuffet. Tijdens het ontbijt kan je genieten van een leuke theatervoorstelling van Team Boenga Boenga.

Van 10u tot 13u gaan er verschillende activiteiten en workshops van start. Zo kan je samen met Hikke Takke Toe kennismaken met verschillende kunststromingen aan de hand van leuke knutselwerkjes. Creëer fantastische fantasiedieren van Salvador Dali, timmer kubistische figuren in elkaar van Pablo Picasso of knutsel een bewegende mobiel in elkaar zoals Alexander Calder.

De kinderen kunnen zich ook een gek kapsel  laten aanmeten door het bloemenmeisje of zichzelf verkleden als een 19e -eeuwse heer of dame en zich op foto vereeuwigen met onze vintage photobooth.

Inschrijven voor het ontbijt (8.30 u-10u) is niet meer mogelijk.  

Deelname aan de workshops en activiteiten (tussen 10 u en 13 u) is gratis. Vooraf inschrijven is niet nodig!

Categorie
Datum
zondag 17 november 2019 - 08:30

Afbeeldingen