Print

Kunstendag voor kinderen

Voor deze activiteit is een geldig COVID Safe Ticket verplicht voor iedereen boven 12 jaar.

Ben je jonger dan 12 jaar en graag creatief bezig? Dan is de Kunstendag voor Kinderen ideaal voor jou! Je maakt er kennis met verschillende kunstdisciplines zoals dans, theater en film.

Hoe kan je beter je zondag starten, dan met een heerlijk ontbijtbuffet in de foyer van den egger. Geniet met het hele gezin tussen 8 en 10 uur van warme broodjes, verse koffiekoeken, allerlei beleg, heerlijke eitjes en spek, een kop warme koffie of thee en fruitsap.

Vanaf 9 uur gaan de workshops en animatie van start. Voor workshops zoals theaterspelen, hit in 1 dag of de ouder-kind workshop Contakids zijn de plaatsen beperkt. Op voorhand inschrijven is daarom verplicht.

Daarnaast is er ook een doorlopend aanbod van workshops en animatie waarvoor je niet moet inschrijven. Zo kan je een stopmotion animatiefilmpje in elkaar steken, samen met andere kinderen aan een grootse hooi- en bamboeconstructie bouwen of genieten van een ontspannend verhaal met het Japanse Kamishibai verteltheater.

Rond 12 uur sluiten we de Kunstendag af met de gezinsvoorstelling Patje de Kikkerprins. Bij Papa Patrick en zijn dochter Patricia is alles wat blinkt ook echt van goud. Zelfs de bal die ze als kadootje krijgt. Wanneer ze ermee wil gaan buitenspelen, blijkt dat ze nooit naar buiten mag van Papa Patrick. Papa Patrick is namelijk bang voor ‘buitenwoners’. Patricia ontsnapt, maakt kennis met een slecht gebouwde kikker die Patje heet, smasht overmoedig haar bal het zwembad in en overtuigt Patje om hem voor haar op te duikelen. Wat volgt is een spannend, grappig en – wie weet – romantisch avontuur.

Hoe reserveren?

Inschrijven voor de gratis workshops en het ontbijtbuffet is niet meer mogelijk.

Er zijn enkel nog tickets (aan 6 euro) verkrijgbaar voor de voorstelling Patje de Kikkerprins om 12.15 uur. 

Categorie
Datum
zondag 21 november 2021 - 08:00

Afbeeldingen