Print

L’Alba: À principiu

Het programma vanaf december is onder voorbehoud van aangepaste coronamaatregelen. De startdatum van de ticketverkoop zal op een later moment worden aangekondigd.

Zes zangers/muzikanten die het authentieke Corsica alle eer aandoen, dat is de toverformule van L’Alba. Met respect voor de muzikale tradities van hun eiland verbluffen ze met eigen hedendaagse composities. Van bij de eerste noten vinden hun betoverende stemmen en eclectische instrumenten de weg naar je hart.

De muzikanten van L'Alba putten uit de vocale traditie van paghjella (driestemmige polyfonieën) en voegen daar geluiden aan toe uit India en het Middellandse Zeegebied.

Hun nieuwste album À principiu is een unieke blend van pure polyfone zang, mediterrane klanken en een indrukwekkende waaier aan instrumenten.

Bezetting: Sébastien Lafarge (harmonium en zang), François Guironnet (klarinet, pivana en zang), Eric Ferrari (basgitaar en zang), Ghjuvan Francescu Mattei (gitaar en zang), Nicolas Torracinta (gitaar en zang) en Laurent Barbolosi (viool en zang)

Categorie
Datum
donderdag 01 april 2021 - 20:00
Locatie

Afbeeldingen

  • © Marc A. Deckers