Print

Les Zerkiens: Schrik

Schrik bestaat uit twee verhalen.

Verhaal 1: Wanneer het onweer uitbarst

Iedereen heeft wel érgens schrik van. Een dag gaat voorbij en maakt plaats voor een woelige nacht: er breekt een onweer uit en de donder dreunt erop los. Onze angsten verspreiden zich over de stad.

Verhaal 2: Bizarre vrienden

Een kasteel in een bos… In dat kasteel zijn er verschillende gangen en deuren… Achter die deuren zien we een oude vrouw die ons meeneemt in een bevreemdende wereld.

Les Zerkiens creëren een perfecte basis om het te hebben over de kleine en grote angsten in het leven […] Kinderen kunnen er met zachtheid greep krijgen op de angsten die hun hartje heimelijk angst aanjaagt.’ (Le Soir)

Poppenspel: Isabelle Pauly en AnneSara Six
Regie: Guillaume Hunout
Decor/poppen: Isabelle Pauly, AnneSara Six en Marie Van Roey

Vrije zit (ongenummerde plaatsen)!

Belevingsparcours: voor en na de voorstelling nodigen Les Zerkiens je uit om op een fijne manier op zoek te gaan naar de basis van je angsten, deze te ontdekken en met een gerust hart in de ogen te kijken. Kom het belevingsparcours ontdekken tussen 14u en 17u (deelname gratis, voor tickethouders van de voorstelling).

Voor iedereen vanaf 5 jaar.

Deze voorstelling kadert in het internationale figurentheaterfestival BOZE WOLF, dat ook halt houdt in Aarschot, Diest, Leuven, Bierbeek, Herent, Tienen, Landen, Zoutleeuw en Keerbergen.

Categorie
Locatie
Datum
zondag 27 maart 2022 - 15:00
Prijs
ABO: € 12
-21/+60: € 14
Basis: € 16
Youth Drop (-18): € 8

Afbeeldingen

  • © Nicolas Bomal (Province de Liège)