Print

Paul Young: Best Of

Zelden stond een artiest zo symbool voor een muzikaal tijdperk als Paul Young. De inmiddels 63-jarige zanger uit Luton liet in de tijd van de schoudervullingen, yuppen en Rubiks kubus menig tienerhart sneller kloppen met zijn zoetgevooisde stemgeluid en meeslepende ballades. Wie playbackte er in de jaren '80 niet de hits Love of the Common People, Come Back and Stay of Everytime You Go Away mee?

In 1985 is Young één van de sterren achter Band Aid’s Do They Know It’s Christmas en zingt hij op Live Aid. In 1991 scoort hij opnieuw een wereldhit met Sensa Una Donna dat hij met de Italiaanse ster Zucchero Fornaciari opneemt.

Ook na zijn glorieuze hoogdagen in de eighties heeft Paul Young allerminst stilgezeten. Zo bracht hij nog verschillende platen - waaronder zelfs een swingalbum - uit, richtte hij met Los Pacaminos een eigen Tex-Mexband op, treedt hij nog steeds over de hele wereld op en publiceerde hij zelfs een kookboek. 

Voor dit concert neemt Paul je mee op tocht doorheen zijn hele oeuvre, waarop geen enkele hit zal ontbreken. Een levende legende op het podium van den egger!

Categorie
Locatie
Datum
vrijdag 29 november 2019 - 20:00
Uitverkocht
Prijs
ABO: € 28
-21/+60: € 30
Basis: € 32

Afbeeldingen