Print

Popraad Scherpenheuvel-Zichem

Om deel te kunnen nemen is een geldig COVID Safe Ticket verplicht.

Muzikant, multi-performer, dj of producer? Wil jij graag je muzikale noden en dromen aan het stadsbestuur doorgeven? Dan is dit de ideale kans! De stad en VI.BE organiseren de eerste Popraad in Scherpenheuvel-Zichem. Dit is het perfecte moment om je noden, wensen, ideeën en dromen aan het stadsbestuur mee te geven, zodat de stad werk kan maken van een ijzersterk muziekbeleid!

We namen al een enquête af over het muzieklandschap in de stad en hadden al een Popraad gepland op 29 november vorig jaar. Helaas moesten we deze toen uitstellen door de coronamaatregelen. Maar uitstel is geen afstel! Jullie zijn allemaal welkom op maandag 21 februari om 19u30 in de Blauwe zaal van GC den egger.

Tijdens de Popraad presenteren we de resultaten en brainstormen we live verder over het muziekbeleid. Achteraf pakken we, uiteraard, samen een frisse pint! Bevestig je aanwezigheid op het facebookevenement (https://www.facebook.com/events/405987294353236/?ref=newsfeed) en nodig zeker al je muzikale vrienden uit. Organisatoren - en bij uitbreiding iedereen met een groot hart voor de lokale muziekscene - zijn méér dan welkom! Tot dan?

Categorie
Datum
maandag 21 februari 2022 - 19:30
Prijs
Gratis

Afbeeldingen