Print

Raymond 70 (avant-première)

Wat moeten we u over Raymond vertellen dat je nog niet weet? De man die zijn volk in het Vlaams leerde rocken en van de meest uiteenlopende muziekjes houdt, schuimt al sinds 1972 de podia af en is, tegen wil en dank, tot een instituut uitgegroeid. Veelzijdig muzikant. Begenadigd songschrijver. Bevlogen performer. Gewiekst entertainer. En uiteraard valt zijn invloed nauwelijks te overschatten: zonder zijn lichtende voorbeeld geen Frank Vander linden, geen Stijn Meuris, geen Luc De Vos… Na vijf decennia in het Belgische muzieklandschap is de grootmeester nog lang niet afgeschreven en blijft hij hip zijn ding doen, getuige hiervan de recente samenwerkingen met Slongs en Tourist LeMC.

14 februari 2020 zal een nieuwe mijlpaal vormen in het leven van dit Valentijnskind, want dan neemt Raymond immers de kaap van 70 jaar Raymond van het Groenewoud!

En waar kan dit beter gevierd worden dan in zijn natuurlijke biotoop, het podium? 

Voor deze uitzonderlijke gelegenheid trekt Raymond weer alle registers open en worden zijn trouwe muzikanten weer opgetrommeld voor een heuse reeks feestelijke verjaardagsconcerten, met als extraatje een blazerssectie en gelardeerd met historisch en recent beeldmateriaal. Onze jarige hopman zal laveren tussen vroeger en nu, grasduinend in zijn immense repertoire met een lach en een traan en voorzien van de gepaste toeters en bellen. 

Een unieke avond tussen uitgepuurd breekbaar en onverslijtbaar rockend. Niet te missen !

Raymond van het Groenewoud: zang, gitaar,keyboard 
Cesar Janssens: drums
Wouter Berlaen: bas
Bram Weijters: keyboards, percussie
Rik Aerts: gitaar , zang
Carlo Nardozza: trompet
Stefan Bracaval: fluit

Categorie
Locatie
Datum
woensdag 12 februari 2020 - 20:00
Prijs
ABO: € 24
-26: € 24
+60: € 26
Basis: € 28

Afbeeldingen