Print

Rob de Nijs: 60 jaar artiest

De zanger van de popgroep The Apron Strings uit Amsterdam had nooit kunnen vermoeden dat hij 60 jaar later nog steeds actief zou zijn als zanger. De carrière van de toen 18-jarige zanger stond nog in de kinderschoenen. Pas na het winnen van een talentenjacht van de platenfirma Phonogram als zanger van The Lords in 1962 kwam er pas echt schot in zijn carrière.

Zes decennia aan muziek komen voorbij in deze nieuwe theatershow. De hele repertoirekast wordt geplunderd en Rob staat stil bij de vele verhalen en anekdotes die aan de verschillende liedjes verbonden zijn.

Spoiler alert: deze theatershow bevat veel hits en klassiekers, maar ook wat onbekendere pareltjes uit 60 jaar Rob-de-Nijs-muziek. Je bent gewaarschuwd.

Helaas zal het concert in Scherpenheuvel-Zichem één van Robs laatste concerten in Vlaanderen worden. Nadat vorig jaar bij hem de ziekte van Parkinson werd vastgesteld, werd hij verplicht om - vroeger dan gepland - een punt te zetten achter zijn carrière. Maar eerst werkt hij dit voorjaar nog zijn theatertournee '60 jaar artiest' af, met op vrijdag 17 april 2020 dus een halte in den egger. Op zaterdag 16 januari 2021 staat hij dan 'Voor het laatst' in het Sportpaleis in Antwerpen, waar hij afscheid zal nemen van zijn trouwe Vlaamse fans.

Categorie
Locatie
Datum
vrijdag 17 april 2020 - 20:00
Laatste tickets
Prijs
ABO: € 35
-21/+60: € 37
Basis: € 39

Afbeeldingen

  • (c) Etienne van Hove